TV staliukai – nuo klasikos iki modernumo

TV staliukas yra ne tik praktiškas baldas, kuris skirtas laikyti televizoriui, bet ir svarbi jūsų svetainės dekoro dalis. Tinkamai parinktas staliukas gali papildyti jūsų interjerą ir sukurti jaukią atmosferą. Šiandien rinkoje siūlomas platus įvairių stilių ir dizainų TV staliukų asortimentas, todėl nesunkiai rasite tokį, kuris atitiks jūsų poreikius ir skonį.

Klasikiniai TV staliukai

Tokie staliukai dažniausiai yra pagaminti iš medžio masyvo arba MDF plokščių. Tradicinio dizaino, su tiesiomis linijomis ir simetriškomis formomis. Žinoma, tai nereiškia, kad tokie TV staliukai yra labai konkretūs. Tačiau tendencijos gana besikartojančios. Dažnai turi spintelės ar lentynas daiktams laikyti. Puikiai tinka klasikinio ar kaimiško stiliaus interjerams.

Modernūs TV staliukai

Pagaminti iš metalo, stiklo, akmens ar medžio plokščių. Medžiagos dažniausiai patvarios, puikiai atrodo ir labai lengvai apdirbamos.  Šiuolaikiško dizaino, su lygiomis linijomis ir minimalistinėmis formomis.

Gali būti įvairių formų ir dydžių, nuo kompaktiškų staliukų iki didelių pramogų centrų. Puikiai tinka šiuolaikiniams ar minimalistiniams interjerams.

Kiti TV staliukų tipai

Staliukų modelių bei tipų pasiūla šiuo metu yra labai plati. Geriausia yra pirkti internetu, kadangi tai dažniausiai padeda kur kas paprasčiau vienu ypu peržiūrėti labai daug modelių ir rasti tokius, kurie jums atrodo patys geriausi.

  • Kampiniai TV staliukai puikiai tinka mažoms erdvėms ar kampiniams kambariams.
  • Pakabinami TV staliukai suteikia erdviškumo ir modernumo jūsų interjerui.
  • Židinio TV staliukai sujungia TV staliuko ir židinio funkcijas.
  • Mobilieji TV staliukai turi ratukus, todėl juos lengva perstumti iš vienos vietos į kitą.

Renkamės konkretų staliuką!

Renkantis TV staliuką svarbu atsižvelgti į keletą niuansų. Pasirinkite staliuką, kuris proporcingai tilps jūsų kambaryje ir derės prie jūsų interjero stiliaus. Įsitikinkite, kad staliukas yra pakankamai didelis, kad išlaikytų jūsų televizorių.

Pasirinkite staliuką su lentynomis ar spintelėmis, jei norite laikyti daiktus, tokius kaip DVD, knygos ar žurnalai. TV staliukų kainos gali labai skirtis priklausomai nuo medžiagos, dydžio ir dizaino. Renkantis galite tartis su specialistais, kurie jais prekiauja. 

Parašykite komentarą