Norite išskirtinio interjero? Rinkitės fototapetus!

            fototapetai

     Namai – tai jaukumo oazė, kur galima atsipūsti po dienos darbų, maloniai leisti laiką su šeima, užsiimti įvairia veikla. Namai taip pat ir saviraiškos erdvė. Interjero dizainas – viena tų sričių, kur dominuoja skonis bei terpė kurti.

                  Jei apsilankytume pas keletą draugų, atrastume ne vieną jų kambarių panašumą. Tačiau skirtumų būtų dar daugiau. Ir tai natūralu, kadangi visų skonis skiriasi. Žinoma, skiriasi ir namų šeimininkų situacija. Pavyzdžiui, vienas gyvena naujame nuosavame name ir uždirba keturženklę sumą, o kitas pusę savo ne itin įspūdingų pajamų išleidžia buto nuomai. Kad ir kaip būtų, vis dažniau atrandama priemonė, perkelianti interjerą į kitą lygmenį. Tai fototapetai. Užsiimant remontu kartais kyla klausimas, ar sienas dažyti, ar tapetuoti. Kai nei vienas, nei kitas sprendimas šimtu procentų netenkina, imama ir aptinkama informacija apie naujovę. Nors, tiesą sakant, galima būtų ilgai diskutuoti, ar fototapetai vis dar naujovė. Na, bet kuriuo atveju toks pasirinkimas originalus.

fototapetai

Fototapetų dėka būnant kambaryje galima pasijusti lyg svajonių kurorte ar įspūdingame gamtos kampelyje. Įvairiausios figūros ar kraštovaizdžiai… Įkvepiantys vaizdai, kerinčios spalvos… Interjeras atskleidžia pomėgius. Pavyzdžiui, sieną papuošus superautomobilio vaizdu, parodoma automaniška prigimtis. Fototapetai puikiai tiks vaiko kambaryje. Siena su personažais iš pasakos pradžiugins atžalą. Vienokios sienos gali būti svetainėje, kitokios miegamajame. Žodžiu, vienoje patalpoje jausitės lyg lenktynių trasoje, kitoje energijos suteiks šakoto medžio vaizdas, o trečiame atrodys, kad atsidūrėte burtų pasaulyje.

                  Fototapetai leidžia sukurti tokią nepaprastą atmosferą, apie kokią nė nesvajojote. Juk būtų nuostabu, kad miegamajame tyvuliuotų ramybė, svetainė nuteiktų prabangiai ir kartu žaismingai, o darbo kambaryje skleistųsi produktyvumas. Jei tradiciniai tapetai ar sienų dažymas nesuteikdavo išskirtinių galimybių, tai į pagalbą pasitelkus fototapetus viskas įmanoma.

Fototapetai00

                  Be abejonės, dėmesys kreiptinas į išvaizdą. Tačiau kartu reikia vertinti ir ilgaamžiškumą. Svarbu, kad medžiagos būtų kokybiškos, mat būsto remontas daromas žvelgiant į ilgalaikę perspektyvą. Perkant naują stalą nesitikima, kad jis atlaikys vienerius metus ar mažiau. Tikimasi, jog baldas tarnaus ilgai. Patiesiant naują kilimą taip pat galvojama apie ilgą jo tarnavimą. Taip pat svarbu, kad ir fototapetai pasižymėtų kokybe, mat tai interjero dalis, o ne bereikšmis blizgutis.

                  Jei kreipiamasi į savo srities profesionalus, įžengiama į kelią, vedantį puikaus rezultato link. Tai patalpų dekoravimo sprendimas, gerokai lenkiantis tradicinį dažymą ar tapetavimą. Niekas neverčia rinktis tarp baltos ir mėlynos – dabar visa tai gali būti kartu. Na, o norint kokių įdomių figūrų ant sienos, nereikia pirkti spalvoto popieriaus ir imtis karpymo. Juk viskas yra viename fototapete. Tai gera žinia ir šaunios interjero dizaino perspektyvos.

Parašykite komentarą