Ar padangos internetu gali būti kokybiškos?

padangos internetu

padangos internetuLietuviai vis dažniau apsiperka internete, mat čia prekių ir pasiūlymų pasirinkimas itin platus. Dažniausiai taupydami laiką, o ne retai ir pinigus, nusprendžiame apsipirkti internete. Juk dažniausia būtent čia skelbiami geriausi pasiūlymai, o net prabangias prekes galima įsigyti pigiau. Internetas tokia jau vieta, kad čia slepiasi daug dalykų ir tendencijų, apie kurias mes ne visuomet žinome. Atėjus žiemos sezonui, kai už lango dar oras visai nežiemiškas, vairuotojai, turėję pasikeisti padangas į žiemines, internete vis dar ieško žieminio apavo savo automobiliams. Padangos internetu net gruodžio mėnesį vis dar yra populiari prekė, teigia pardavėjai.

Dažniausiai tam yra viena paprasta priežastis – vairuotojai, nepasikeitę padangų pagal įstatymą nurodytu metu (iki lapkričio 10 dienos), paprasčiausiai nėra pageidaujami eismo dalyviai kelyje, todėl vienas iš patikimiausių būdų įsigyti žieminį apavą, nesukėlus auto įvykio ir negavus baudos ir yra internetas. Tačiau čia pasiūla tokia didelė, kad noromis nenoromis kyla įvairiausių klausimų.

Ar internete tik dėvėtos padangos?

Labai daug skelbimų galima rasti interneto platybėse, pagal kuriuos parduodamos padėvėtos padangos. Galima rasti ne tik žiemos, bet ir pavasario sezonui ar universalių padangų. Žinoma, tai puikus būdas pasirūpinti savo automobilio apavu neišleidžiant krūvos pinigų. Daug žmonių parduoda gana kokybiškas padangas, kurios, nors ir dėvėtos, dar tarnaus Jums bent sezoną ar net du. Kam leisti stambias pinigų sumas autoservise, jei galima padėvėtas padangas kelis kartus pigiau įsigyti internete?

Tačiau tai dar nereiškia, jog interneto platybėse parduodamos padangos yra tik dėvėtos. Nors vairuotojai yra pripratę automobilių detales pirkti parduotuvėse, bendraujant ir konsultuojantis su mechaniku, internete šiandien jau gausu pačių įvairiausių automobilių detalių, taigi naujų padangų taip pat. Patikimos automobilių detalių parduotuvės vykdo ir internetinę prekybą, kuri suteikia galimybę įsigyti reikalingas padangas arba net užsisakyti jas iš tiekėjo ir gauti jas tiesiai į namus. Taip sutaupote savo laiko ir pastangų.

Ar internete tikrai bus pigiau?

Vairuotojai ne retai pastebi, jog padangos internetu dažniausiai yra pigesnės nei įprastose parduotuvėse ar autoservisuose. Taip, iš tiesų, didelė tikimybė, kad apsipirkdami internete, tikrai sutaupysite. Juk interneto prekyba reikalauja mažesnių išlaidų ir sąnaudų, be to, turint interneto svetainę dar nebūtina laikyti didžiulius sandėlius ir samdyti gausių darbuotojų pajėgų. Visa tai leidžia klientams pasiūlyti mažesnes padangų kainas.

 

Parašykite komentarą