Kokią pagalbą kelyje gali pasiūlyti Klaipėdos specialistai?

Transporto priemonės gedimas kelyje yra viena nemaloniausių staigmenų, ištinkančių ne vieną vairuotoją. Tokie dalykai, kaip taisyklė, visada nutinka pačiu netinkamiausiu laiku.  Tokiais atvejais vienas pagrindinių klausimų: skambinti draugui, giminaičiui ar iš karto ieškoti profesionalios pagalbos? Manome, jog visi sutiksite – antrasis variantas išties yra išmintingesnis. Šį kartą  šiek tiek plačiau  ką mums gali pasiūlyti pagalba kelyje Klaipėda.

Uostamiestyje dirbantys meistrai, kurių kasdieninės paslaugos – pagalba kelyje Klaipėdos gyventojams ar miesto svečiams, pasakoja, jog dažniausiai techninė pagalba kelyje suskirstoma į dvi rūšis – automobilio pervežimą tralu ir remonto darbus. Nors dažniausiai pasitaikanti pagalbos kelyje įmonių paslauga – automobilio transportavimas iš įvykio vietos tralu, turėtumėte žinoti, jog galite sulaukti ir kitokių problemos sprendimų būdų. Pateiksime keletą jų:

  • Avarinis automobilio užvedimas. Profesionalai be vargo suras gedimą, jį pašalins ir galėsite toliau tęsti kelionę.
  • Rato keitimas. Netgi tuo atveju, kai savo automobilyje nesurasite atsarginio rato, jį jums atgabens ir pakeis įmonės, į kurią  kreipsitės pagalbos, darbuotojai.
  • Automobilio serviso paslaugos. Tuo atveju kai meistrai nustatyt, jog gedimas yra išties rimtas, tuomet tralu jūsų mašiną bus nugabentą į artimiausias mašinų remonto dirbtuves.
  • Kuro papildymas. Jeigu pamiršote pasipildyti reikiamą kiekį degalų ilgesnei kelionei, panikuoti nereikėtų. Greitai atvykę pagalbos darbuotojai jį pripildys reikiamu kuru. 
  • Kuro ištraukimas iš bako. Kartais nutinka taip, kad per klaidą automobilio baką pripildote netinkamais degalais. Jokiu būdu nebandykite šios problemos spręsti savarankiškai. Tokiu atveju galite sulaukti ir rimtesnių gedimų. Paskambinkite į techninės pagalbos įmonę, kuri profesionaliai ištuštins baką ir pripildys jį reikiamais degalais.

Pirmas dalykas, ką pataria pagalbos kelyje meistrai – nepanikuoti, net jeigu esate gerokai toli nuo miesto. Tiesiog tereikia nusiraminti,  apgalvoti tolimesnius savo veiksmus, ieškoti internete ar tiesiog draugų telefonu pasiteirauti, kuri techninės pagalbos kelyje įmonė jums yra artimiausia. Tuomet beliks  bandyti su jais susisiekti. Reiktų pasisemti kantrybės jeigu prireiks daugiau laiko tiek ieškant pagalbos, tiek jos laukiant. Viso to galima išvengti  iš anksto pasidomėjus  įmonėmis, kurių pagrindinė veikla – pagalba kelyje,  veiklos vieta ir kontaktais. Jeigu kelionės automobiliu – jūsų kasdienybė, tikriausiai su tokiomis problemomis teks susidurti ne vieną kartą. Jau iš anksto turimi patikimos įmonės kontaktai gali žymiai palengvinti užduotį pašalinti netikėtus nemalonumus, ištikusius kelyje.

Parašykite komentarą