Sargių pasirinkimo gidas: aspektai, kuriuos reikia įvertinti

Prezervatyvai yra bene pati geriausia apsaugos priemonė. Kodėl? Kadangi jie padeda išvengti ne tik nenorimo nėštumo, tačiau ir lytiškai plintančių ligų. Tiesa, šiuo metu rinkoje siūlomi sargiai yra labai įvairūs, tad dažnai reikia daug dėmesio skirti smulkmenoms, kol galiausiai rasite tuos, kurie Jums labiausiai tinka.

Šis straipsnis – kaip tik Jums. Pateiksime gaires, kurios yra esminės. Tikimės, jog tuomet paieškos bus greitesnės ir konkretesnės.

Sargių dydis

Sargis pirmiausia turi būti pasirenkamas pagal dydį. Tai yra svarbu, kadangi bus galima išvengti jo nuslydimo arba plyšimo sekso metu. Nors tokie atvejai yra labai reti, tačiau tikrai pasitaiko. Internete galite rasti dydžių lenteles, kurios padės Jums kur kas paprasčiau rasti tinkamo dydžio sargį. Verta skirti laiko lyginimui, kadangi tiksliai sužinojus savo dydį – visada galėsite pirkti tą patį.

Sargių gamintojas

Kitas svarbus aspektas yra gamintojas. Sargiai yra labai įvairūs, tad esame tikri, kad mūsų šalyje rasite bet kurio gamintojo apsaugos priemones, kurios jums reikalingos. Nuo dažniausiai pasirenkamo ir labiausiai mėgstamo Durex iki BigBoy bei kitų, kurie galbūt ne tik plačiai išreklamuoti, tačiau lygiai taip pat pasižymi gera apsauga, kuri leis Jums mėgautis malonumais kuo dažniau.

Papildomos funkcijos

Daugeliui žmonių sargiai yra labiausiai mėgstama apsaugos priemonė ne tik dėlto, kad jie apsaugo, tačiau taip pat ir dėl to, kad jie suteikia daugiau malonumo. Šiuo metu galimi rinkoje net ir tokie, kurie:

  1. Yra labai įvairių spalvų.
  2. Yra įvairių aromatų.
  3. Kurie su specialiais iškilumais.
  4. Papildomai lubrikuoti.
  5. Ir t.t.

Pasiūla tikrai labai plati, tad net ir pats išrankiausias ras tokius sargius, kurie jam labiausiai patinka ir kurie kelia tik geriausias emocijas.

Sargio storumas

Dar vienas svarbus aspektas renkantis yra prezervatyvo storumas. Ir čia pasiūla yra labai plati. Nuo itin plonų, kurie gali kelti klausimą – ar jie tikrai saugūs, iki storesnių, kurie dažniausiai nesirenkame dėl to, jog bijoma, kad jie gali sumažinti malonumą. Tiek vienas, tiek kitas atvejis tikrai yra geras. Tik svarbiausia yra tinkamai naudoti sargius ir tuo pačiu investuoti į geros kokybės, galiausiai, galiojančio laiko tarpo.

Sargio sertifikavimas

Pradėjus ieškoti sargių visada rasite rinkoje tokių variantų, kurie mažai žinomi. Jie dažniausiai kainuoja pigiau ir kaina yra vienas svarbiausių aspektų, kuris gali suvilioti juos įsigyti. Tačiau kodėl jie yra pigesni? Dažniausiai dėl to, kad yra nesertifikuoti. Taigi, niekada negalite būti tikras, kad tikrai naudojate tokias apsaugos priemones, kurios pasirūpins, kad seksas neturėtų neigiamo rezultato. Būtinai pirkite tokius sargius, kurie yra sertifikuoti. Tokiu atveju galėsite būti dėl kokybės, kuri ir turi būti šiuo atveju prioritetas.

Galiojimo laiko tarpas

Žinoma, reikia žiūrėti, kad prezervatyvai būtų su galiojimo laiko tarpu. Taigi, kad jie dar galiotų. Kai kurie savo kišenėse labai ilgą laiko tarpą nešioja sargius ir panaudoja juos po kelių metų nuo įsidėjimo. Deja, tokie sargiai dažniausiai jau nebeatlieka jiems skirtos funkcijos. Jie gali plyšti ir panašiai.

Medžiaga

Galiausiai, sargiai gali būti ne tik lateksiniai, nors šiuo metu tai yra dažniausias pasirinkimas. Visada galima įsigyti ir kurtus be latekso. Jie nėra nei brangesni, nei blogesni. Tiesiog tai yra vienintelė opcija tiems, kurie yra alergiški lateksui.

Plačiausias prezervatyvų pasirinkimas Lietuvoje ir Baltijos šalyse! Sargiai lt nuolaidos kodas Prezervatyvai.net internetinėje parduotuvėje!

Prezervatyvai.net parduotuvę Vilniuje rasite adresu: P. Lukšio g. 2

Parašykite komentarą