Kai atsibosta sėdėti už mišrainėmis nukrauto stalo, reikalingas tampa nuomotas automobilis

automobilių nuoma
automobilių nuoma

Transporto nuomos paslauga mūsų visuomenėje vis dar neabejotinai siejama su prabanga: neva tai tik turtingų verslininkų privilegija. Visgi gyvenime pasitaiko situacijų, kai automobilių nuoma patraukia eilinių žmonių dėmesį. Vienas iš pavyzdžių – svarbiausių mūsų gyvenimo švenčių paminėjimas.

Visiems puikiai žinomo tradicinio lietuviško švenčių modelio – pasyvaus pasisėdėjimo prie šventinio stalo – dažnai atsisakoma. Šiandien vis populiaresnės tampa išvykos šventės metu. Per vestuves galima nukeliauti į pajūrį ir pasidaryti nepakartojamą fotosesiją. Ten pat galima surengti ir šeimyninį pikniką, paminint garbingą senelės 70-ties metų jubiliejų (galbūt pastaroji jūros realybėje nėra mačiusi…). Idėjų – daugybė, tereikia tik nepagailėti laiko jų realizavimui. Paklausite, prie ko čia automobilių nuoma? Netgi labai į temą. Nuo minėtos jūros (ar kitos numatytos šventės vietos) neretai skiria keli šimtai kilometrų. Aišku, juos įveikti galima ir nuosava transporto priemone, tačiau:

  • neabejotinai smagiau, kai viename ekipaže kartu keliauja visa švenčiančiųjų kompanija. Statistinis šeimos automobilis talpina 4-6 žmones, mažoka ar ne? Nusprendus nuomotis automobilį, ši problema išsisprendžia – galima rinktis netgi talpų mikroautobusą.
  • kažkam reikia vairuoti automobilį. Jei ši pareiga tenka vienam iš šventės dalyvių, šiam asmeniui pakili nuotaika kaip mat išgaruos: teks įsitempus žiūrėti į kelią ir prisiimti atsakomybę už visus keleivius, neišvengiamas fizinis nuovargis, o apie taurę svaigiojo gėrimo bus galima tik pasvajoti. Kartu su transporto nuoma, sumokėjus papildomą mokestį, galima pasinaudoti ir vairuotojo paslaugomis. Tai suteiks galimybę visiems pilnavertiškai dalyvauti šventėje.
  • kelionė nuosavu automobiliu daugeliui yra tapusi savotiška rutina. Automobilių nuoma žavi tuo, jog siejasi su savotišku išskirtinumu, kai kam – retai gyvenime patiriama prabanga. Pavyzdžiui, jau pats važiavimas limuzinu žmogui, ypač vyresniam ir to niekada nebandžiusiam, gali tapti puikia gimtadienio dovana.
  • transporto nuomos bendrovės siūlo galimybę šventiškai dekoruoti mašiną. Tai gali būti balionai, kaspinai, gėlės ar kitos dekoracijos, artimos šventės tematikai. Tai – būdas pranešti aplinkiniaims, jog šiandien man – ypatinga diena!

Pastebima, jog žmonės ieško galimybių kaip originaliai paminėti vieną ar kitą šventę – gimtadienį, krikštynas, mergvakarį ir panašiai. Neretai nusprendžiama palikti namų aplinką ir keliauti į kokį patikusį kampelį. Automobilių nuoma šiuo atveju suteikia būtino mobilumo galimybę: nebereikia sukti galvos, kaip nuvežti visus šventės dalyvius arba ką įpareigoti sėstis už vairo.

Parašykite komentarą