Vyriški laikrodžiai… tinkantys vyrui

vyriški laikrodžiai

vyriški laikrodžiaiKaip jau supratote iš straipsnio pavadinimo, kalbos variklis pasiruošęs birbti ties vyriškų laikrodžių sūkiais. Kokie laikrodžiai tinka vyrams? Klausimas gana keistas. Juk ir taip aišku, kad dairytis reikia į šios lyties atstovams skirtus aksesuarus. Visgi tema kur kas gilesnė, nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Skaitykite toliau – praplėsime suvokimą kartu.

Nesvarbu, apie kokių produktų rinką kalbėtume, kiekvienu atveju išryškėtų pliusai ir minusai, „patinka“ ir „nepatinka“ vertinimai, dizaino subtilybės. Kur link sukame? Vyriški laikrodžiai yra kaip rūšis, tipas, vienos lyties auditorijai skirti gaminiai. Tačiau vyras, laikrodžių parduotuvėje apžvelgdamas 50 aksesuarų, kai kuriuos iš jų iškart atmestų, apie kitus pasvarstytų, o tam tikra prekių grupė beveik bekompromisiškai kristų į akį. Viena iš priežasčių – nevienoda numatoma paskirtis. Atletas, ieškantis laikrodžio, su kuriuo būtų patogu bėgioti, nesirinks auksinio, papuošto deimantais ir keliančio asociacijas su oficialiais verslo susitikimais. Didelės įmonės vadovas greičiausiai nekreips dėmesio į spalvingus plastikinius laikrodžius. Laisvą aprangos stilių propaguojantis jaunuolis tikriausiai domėsis ne tais aksesuarais, kurie dvelkte dvelkia oficialumu ir prabanga. Konservatyvus vyras nepanorės įsigyti laikrodžio su ryškios spalvos ciferblatu ar balta apyranke. Tokie pavyzdžiai įrodo ne tik tai, kad vyriškų laikrodžių rinkoje vyrauja įvairovė, bet ir tai, jog kiekvieno pirkėjo skonis skirtingas.

Minėtos situacijos iliustruoja keliomis eilutėmis aukščiau pateiktą mintį apie nevienodą numatomą paskirtį. Vyriški laikrodžiai įsigyjami galvojant apie tai, kokiomis progomis jie pasitarnaus. Jeigu žmogus renkasi tokį aksesuarą, kuris tiktų visose gyvenimo situacijose, atkris nemažai prekių iš siūlomo asortimento. O jeigu paskirtis viena, pavyzdžiui, laisvalaikio leidimas, tuomet tiesiog kreipiamas dėmesys į tuos laikrodžius, kurie nesuponuoja apie „black tie“ stilių.

Kiekvienas gali savaip suprasti, koks rankos papuošalas vyrui yra tinkamas. Kai kam atrodo, kad geriausiai savo funkcijas atliktų išmanusis laikrodis, o tam tikra grupė asmenų būtų minimalistinio dizaino ir lengvo korpuso šalininkai. Turint omenyje išmaniuosius aksesuarus, atsiranda įdomi diskusijų terpė. Ar garbaus amžiaus žmogui, nemokančiam naudotis kompiuteriu ir pripažįstančiam tik seno tipo mobiliuosius telefonus, tiktų išmanusis laikrodis? Vargu. O jei tas garbaus amžiaus asmuo naudojasi kompiuteriu bei išmaniuoju telefonu? Tuomet visai kita kalba. Žodžiu, tai, kas tinka vienam vyrui, gali netikti kitam.

Dar vienas aspektas, apie kurį reikėtų užsiminti, yra dydis. Vyriški laikrodžiai gaminami įvairių matmenų. Kai kurie pirkėjai, norėdami įsigyti „kietą“ aksesuarą, pasirenka milžinišką ir sunkų laikrodį. Ant smulkios rankos toks papuošalas atrodo keistai. Daug kas pasakytų, jog minėtųjų aksesuarų srityje laimi subtilumas. Yra daiktų, kurie bėgant laikui tapo didesni. Tai galioja kalbant apie automobilius, taip pat apie išmaniuosius telefonus. Bet jei turite planšetofoną, jums nebūtina įsigyti paties didžiausio laikrodžio.

Laikrodžiai skiriasi ir praktinėmis ypatybėmis. Pavyzdžiui, biure dirbantis vyras atsparumu vandeniui domėsis tiesiog iš smalsumo. O kokios nors automobilių plovyklos darbuotojas į tokį kriterijų žvelgs kaip į vieną iš pagrindinių.

Vyriško laikrodžio įsigijimas gali priklausyti nuo pasaulėvaizdžio. Jei kažkada turėjote aksesuarą su itin patvaria metaline apyranke, labai tikėtina, kad renkantis naują laikrodį metalas vėlgi bus tarp prioritetų. O galbūt ieškosite tokio modelio, kuris primintų mėgstamo aktoriaus turimą laikrodį.

Vyriškumo samprata laviruojanti. Dėl to skirtingi pirkėjai renkasi skirtingas prekes. Koks bus jūsų pasirinkimas? Galima palinkėti, kad jis būtų geriausias. O kokio stiliaus vyriški laikrodžiai verti dėmesio ar į kokią kainos kategoriją reikėtų tilpti, žinote jūs patys.

Parašykite komentarą