Profesionali degalinių savitarnos įranga

degalinių savitarnos įranga

degalinių savitarnos įrangaSunku būtų rasti žmogų, kuris mielai lauktų eilėje prie kasos. Kartais yra tiesiog greičiau už viską sumokėti pačiam be jokių tarpininkų. Kalba eina, žinoma, apie savitarnos kasas. Jos plačiai paplitusios ne vien prekybos centruose, bet dabar ir įvairiose degalinėse. Profesionali degalinių savitarnos įranga leidžia kur kas greičiau atsiskaityti už kurą ir išvengti eilių prie kasos.

Degalinėje įprastai už kurą atsiskaitome klientų aptarnavimo vietoje – prie kasos. Dažnai tai būna nepatogu ir nepraktiška, kadangi užtrunka laiko. Kelionės į degalinę prieš ar po darbo prailgsta, nes čia nemaža dalis gyventojų lygiai taip pat siekia papildyti kuro atsargas. Kur kas paprasčiau yra pasinaudoti savitarnos kolonėle, kurioje įsipilti kurą ir už jį sumokėti galima prie pat kolonėlės įrengtoje aptarnavimo sistemoje. Taip kurą užsipilti patogiau ir greičiau.

Lauke prie pat kuro kolonėlių įrengta degalinių savitarnos įranga gali būti naudojama kaip pilnavertis degalinės valdymo įrenginys. Ji atstoja įprastą aptarnavimą prie kasos, tad vairuotojui nereikia žingsniuoti prie aptarnavimo skyriaus, kad galėtų už visas paslaugas atsiskaityti. Savitarnos įranga dirba kaip papildoma kasa – joje už kurą galima atsiskaityti tiek grynaisiais pinigais, tiek banko kortele. Čia taip pat galioja ir įvairios nuolaidų kortelės. Interaktyviame meniu galima pasirinkti kalbą ir kitas papildomas funkcijas.

Profesionalią savitarnos įrangą galima sumontuoti bet kurioje degalinės vietoje. Lygiai taip pat šių terminalų skaičius nėra ribojamas – jų skaičius priklauso nuo degalinės poreikių. Savitarnos aparatai taip pat gali dirbti įvairiomis oro sąlygomis, todėl jie puikiai tinka tiek lietingomis rudens, tiek karštomis vasaros dienomis. Visi jie sujungiami į bendrą terminalą, kuris operacijas leidžia atlikti itin greitai. Toks jų realizavimas padeda išvengti eilių prie kasų ir pagreitina visą aptarnavimo procesą.

Moderni technika ir pažangios aptarnavimo sistemos keičia tai, kaip mes atliekame paslaugas ir už jas atsiskaitome. Degalinių savitarnos įranga net ir kasdienėje aplinkoje leidžia kur kas lengviau atlikti vieną iš dažniausiai vairuotojų atliekamų veiksmų – atsiskaitymą už kurą. Pažangi savitarnos atsiskaitymo sistema ir greitas naudojimasis ja padeda sutaupyti laiko klientams, o darbuotojams aptarnauti didesnį kiekį žmonių.

Parašykite komentarą