Ar renginių vedėjas reikalingas jūsų vestuvėms?

renginiu vedejai

renginiu vedejaiJei jūsų išrinktasis pasipiršo, tuomet jus užgrius vienas iš malonesnių rūpesčių gyvenime – tai vestuvių planavimas. Planuodami vestuves, turėsite gerai apgalvoti begalę smulkmenų, nuspręsti, kuo užimsite ir nustebinsite svečius šventės metu. O štai čia ir iškyla dilema – reikia samdyti renginių vedėją ar šį atsakingą darbą patikėti piršliui su svočia? Pateikiame kelis argumentus UŽ ir PRIEŠ, kurie padės jums lengviau apsispręsti.

Vestuvių vedėjo reikia, nes:

  1. Jūsų svečiai tikrai nenuobodžiaus. Renginių vedėjai pasirūpina, kad vestuvių svečiai greitai atsipalaiduotų, susipažintų ir galėtų mėgautis kiekviena šventės akimirka. Jums neteks galvoti žaidimų, linksmų pramogų, nereikės jaudintis, kad viskas praeitų sklandžiai, jums beliks tik mėgautis savo nepamirštama švente, nes renginių vedėjas viską padarys už jus.
  2. Visi profesionalūs renginių vedėjai siekia, kad vestuvių svečiai smagiai praleistų laiką, sulauktų vakaro galo ir kitą rytą viską prisimintų. Tikri profesionalai užtikrins, kad svečiams neteks kilnoti taurelės kas penkias minutes ir vakaras nesibaigs girtų šventės dalyvių tramdymu ar bandymu įkalbėti eiti miegoti.
  3. Renginių vedėjai tiesiog būtini, jei vestuvėse dalyvauja svečiai kalbantys skirtingomis kalbomis. Renginio vedėjas ištirpdo kalbos barjerą tarp svečių ir galiausiai niekas net nepastebi, kad šventė vyksta skirtingomis kalbomis. Žinoma, labai svarbu išsirinkti tikrą profesionalą, kuris geba laisvai bendrauti keliomis kalbomis. Tokiu atveju reiktų renginių vedėjų ieškoti specializuotose internetinėse svetainėse, pavyzdžiui, Visivedejai.lt, kuriose turi surinkusios geriausių ir profesionaliausių vedėjų komandą.

Vestuvių vedėjo nereikia, nes:

Jei atvirai, yra vos keli argumentai, kodėl nereikia renginių vedėjo vestuvėms. Visų pirma, tai yra dar viena paslauga, kuriai reikia papildomų lėšų.  Jei vestuvėms numatytas gana kuklus biudžetas, renginių vedėjas gali pasirodyti per brangi paslauga. Tad labai svarbu įvertinti, vestuvėms skiriamą biudžetą, kur daugiausiai išleidžiate, gal kai kurių smulkmenų galima atsisakyti ir sutaupytus pinigus skirti renginio vedėjui.  Be to, reiktų atminti, kad renginių vedėjų kainos skiriasi, todėl reiktų į renginio vedėjo paieškas leistis, kuo anksčiau.  Visų antra, renginio vedėjo tikrai neprireiks, jei organizuojate jaukias ir nedideles vestuves artimiausių žmonių tarpe.

 

 

Parašykite komentarą