iPhone remontas apsimoka (iPhone 4s)

iphone remontas

Pasauliui buvo pristatytas naujausias ir kol kas įspūdingiausias modelis iPhone X, kuris yra praktiškai be rėmo – vien tik ekranas. Tai tikrai bus labai geras modelis, tačiau remontuoti tokį didelį ekraną meistrams teks ne kartą. Bet šiandien ne apie tai. Ar verta laukti ir pirkti tokį gražuolį už 1000 eurų? Tikrai nemanome, kad verta, ypač Lietuvoje. Vienas iš „einamiausių“ modelių yra iPhone 4s. Tai nedidelis, vos 3,5 colių įstrižainės ekrano telefonas, kuris dabar sutinkamas daugiau skelbimų portaluose, nei parduotuvėse. Tai senas modelis, todėl iPhone 4s remontas kaip tik labai aktualus.

iphone remontasiPhone remontas kainuoja irgi nedaug, kaip ir pats telefonas. Ar apsimoka jį remontuoti? Priklauso nuo to, kas sugenda. Jei sudūžta tik ekranas, tai remontuoti apsimoka. Jo pakeitimas kainuoja apie 40 eurų. Kiti remonto darbai yra dar pigesni, tad tai tikrai ekonomiškas variantas.

iPhone 4s telefono operacinė sistema yra atnaujinama iki 9.3.5 versijos, todėl pats telefono funkcionalumas beveik niekuo nesiskiria nuo naujausių modelių, naudojančių 10 ir aukštesnes versijas.

Telefonas yra patvarus, turi kamerą, kuri fotografuoja gana neblogai, nors priekaištų fotografijos mėgėjai ir turėtų gana nemažai. Dažnas gedimas – sudužęs kameros stikliukas, dėl kuro dažniausiai tenka kamerą pakeist. Tokiu būdu fotografuoti tampa visai patogu ir nuotraukos išeina padorios. Aišku, nereikėtų lyginti su dabartiniais modeliais, nes šis modelis buvo išleistas dar 2011 metais. Tada jis buvo „vau“. Dabar tėvai jį perka vaikams, kurie nori išskirtinio telefono. Tiesa, šiuolaikiniai žaidimai veikia gana sunkiai, nes procesorius nėra labai galingas. Be to 2011 metais žaidimai irgi nebuvo tokie reiklūs resursams, kaip dabar.

Telefonas turi nemažai priedų, įvairių dėklų, papuošimų. Jame vis dar yra 3,5 mm audio jungtis, kuri leidžia klausytis muzikos laidinėmis ausinėmis. Nenaudojant šios jungties visada galima papuošti ją nedideliais žaisliukais ar brangakmenių imitacijomis. Kaip minėjome, tai labai geras pasirinkimas vaikams, nes jiems ir ekranas nėra per mažas, ir funkcijų pakanka. Suaugusiems tinka jei tik reikia paskambinti ir parašyti SMS. Kitos funkcijos mažame ekrane nėra jau tokios patogios dideliems pirštams.

Parašykite komentarą