„Husqvarna“ dalys internetu greitam įrankio remontui

Net ir geriausia „Husqvarna“ technika susidėvi, todėl įsigijus naują pjūklą verta žinoti, kur galima užsakyti „Husqvarna“ dalių internetu ar jų įsigyti fizinėje parduotuvėje.

Mes siūlome reikiamas detales įsigyti agropartsbaltija.lt parduotuvėje internete arba salone, adresu Lakūnų pl. 81, Kaune. Tiek internetu, tiek fizinėje parduotuvėje jus aptarnaus patyrę konsultantai, kurie teisingai patars, kokias detales įsigyti asmeniškai jūsų technikai. Visos „Husqvarna“ dalys internetu yra originalios, naujos ir kokybiškos. Jos atsiunčiamos greitai ir pristatomos visuose miestuose Lietuvoje.

Įvairių detalių paskirtis pjūkluose

Grandininius pjūklus sudaro įvairios dalys, pravartu prieš naudojimą sužinoti, kam skirta kiekviena iš jų.

1. Kreipiančioji juosta, skirta laikyti ir pakreipti grandinę.

2. Grandinė – pagrindinė pjovimo dalis.

3. Grandinės įtempėjas – reguliuoja jos įtempimą.

4. Sankabos gaubtas, skirtas grandinė, juostos apsaugai.

5. Galinės rankos apsauga.

6. Galinės rankena, skirta galinei rankai laikyti.

7. Priekinė rankos apsauga.

8. Priekinė rankena.

9. Triukšmo slopintuvas mažina triukšmo lygį, sulaiko įkaitusias anglies daleles.

10. Starterio rankena variklio užvedimui.

11. Uždegimo jungtis.

12. Droselio gaidukas, skirta valdyti variklio darbo greitį.

Visas šias „Husqvarna“ dalis internetu rasite jau minėtoje parduotuvėje internete arba salone Kaune. Kiekvieną detalę lengvai išsirinksite, nes internete parašyti jų išmatavimai, kokiems modeliams skirtos. 

„Husqvarna“ pjūklams reikalingos atsarginės dalys

Daugiausiai dėvisi grandinės ir pjovimo juostos pjūklams, nes šioms dalims tenka didžiulė apkrova. Agropartsbaltija.lt rasite platų šių detalių pasirinkimą – pjovimo juostų nuo 40 iki 81 narelio, grandinių ir profesionalams skirtiems pjūklams ir mėgėjams.

Benzininiams pjūklams reikalingi tinkami alyvos ir degalų bakeliai ir jų kamščiai, kuriuos įsigysite jau minėtoje parduotuvėje.

„Husqvarna“ dalys internetu

Prieš naują sezoną reikėtų patikrinti pjūklą, atlikti jo techninę apžiūrą. Kaip tai padaryti savarankiškai galite perskaityti įrankio instrukcijoje. Kai kuriuos apžiūros darbus verta patikėti profesionaliems meistrams. Reguliariai keičiamos tokios detalės kaip uždegimo žvakės, oro filtrai, kuro filtrai, karbiuratoriai, alyvos siurbliai, cilindrai.

Visos šios „Husqvarna“ dalys internetu yra aukštos kokybės, naujos, todėl jas įsigiję pjūklą naudosite ilgai ir sėkmingai.

Parašykite komentarą