Vestuviniai žiedai iš Fashion Gold asortimento: kokia kokybės paslaptis?

Vestuviniai žiedai yra ilgametė investicija, tačiau patirtis rodo, kad norint pasirinkti kokybišką žiedą nereikia gerokai viršyti savo biudžeto. Fashion Gold asortimente galite rasti žiedų visiems poreikiams, tačiau jeigu nežinote, nuo ko pradėti, verta pasikliauti profesionalų patarimais. Taigi, kaip pasirinkti kokybišką žiedą neišleidžiant daugiau, nei galite?

Vestuviniai žiedai ir biudžetas

Renkantis vestuvinių žiedų biudžetą, reikia atsižvelgti į daugybę veiksnių. Vienas iš veiksnių yra tai, kad moteriškam vestuviniam žiedui naudojamas metalas paprastai derės su jos sužadėtuvių žiedais. Moterims platina šiuo metu yra populiari, o baltas auksas yra antroje vietoje. Įprastas moteriškas 3 mm klasikinis žiedas gali kainuoti apie 400-460 eurų iš 18 karatų baltojo aukso ir apie 300-410 eurų iš platinos.

Kitas variantas vyrams – rinktis ne brangųjį metalą, pavyzdžiui, titaną, kuris vis dar yra labai aukštos kokybės. Įprasta paprasto 6 mm titano žiedo kaina yra apie 115 eurų.

Vestuvinio žiedo kokybė

Jūsų vestuviniai žiedai turės tarnauti visą gyvenimą, todėl svarbu įsigyti aukštos kokybės žiedą iš tvirto metalo. Laikui bėgant jūsų rankų ir pirštų dydis šiek tiek pasikeis, todėl tikėtina, kad žiedą reikės pakoreguoti. Jei pasirinksite pigų tuščiavidurį žiedą, jo dydis negali būti lengvai pakeistas, nes bet kokie bandymai gali suskaldyti žiedą.

Vestuvinio žiedo dydis

Dauguma mūsų žiedų yra lengvo, vidutinio ar didelio gylio ar svorio. Paprastai kalbant, dauguma moterų renkasi lengvą arba vidutinio svorio žiedą, nes tokio gylio geriausiai tinka daugumai sužadėtuvių žiedų. Tačiau atminkite, kad mūsų vidutinio svorio žiedai iš tikrųjų gali būti sunkesni už kito juvelyro sunkius žiedus.

Deimantų kokybė

Jeigu į vestuvinį Fashion Gold žiedą norite įkomponuoti deimantą, jo kokybė turi būti itin aukšta. Niekas nenori nešioti žiedo su prastos kokybės brangiaisiais akmenimis visą likusį gyvenimą. Kiekvieną kartą pažvelgę į savo žiedą norite būti įkvėpti ir sužavėti.

Metalo pasirinkimas

Kokį metalą turėčiau pasirinkti? Jei Fashion Gold ar kiti vestuviniai žiedai bus nešiojami kartu su sužadėtuvių žiedu, idealiu atveju abu metalai turėtų sutapti. Žmonėms, kurie gyvena labai aktyvų gyvenimo būdą, neturėtų būti atmestas patvarus žiedas, pavyzdžiui, titanas.

Galų gale, vestuviniai žiedai yra Jūsų papuošalas žiedas, kurį ketinate dėvėti kasdien, todėl turėtumėte pasirinkti tai, kas Jums patinka.

Parašykite komentarą