Aliuminiai langai Jūsų namams: kuo jie ypatingi?

Jeigu ieškote naujų langų savo būstui, aliuminiai langai gali būti geriausias variantas. Atsakome, kodėl.

Ypatingas tvirtumas

Bene didžiausias aliuminio langų rėmų privalumas yra jų tvirtumas. Nors visi metaliniai langai yra tvirti, aliuminio lydiniai, naudojami langų rėmams gaminti, yra neįtikėtinai tvirti, todėl jie puikiai tinka dideliems langams.

Jei norite pagaminti neįprastai didelį langą, aliuminio langai gali išlaikyti didelę stiklo plokštę ir nereikia juos sutvirtinti.

Aliuminis taip pat yra geriausias pasirinkimas trijų stiklo paketų langams. Papildomi trijų stiklų paketai gali būti per sunkūs plastikiniams ir net mediniams langams: dėl papildomo svorio gali sutrumpėti viso lango tarnavimo laikas. Tuo tarpu aliuminiai langai be vargo atlaikys didesnį stiklo svorį ilgus dešimtmečius.

Aliuminio rėmų tvirtumas praverčia net ir su standartiniais dvigubo stiklo langais. Tai leidžia turėti daug siauresnius profilius, o tai reiškia, kad rėmeliai yra siauresni ir suteikia daugiau stiklo, daugiau šviesos ir geresnę išvaizdą.

Ilgaamžiškumas

Aliuminio langų rėmai yra ne tik tvirti, bet ir tvirti ir ilgaamžiai: jų danga yra atspari korozijai, o dėl jų stiprumo sunku juos pažeisti.

Naudodami aliuminio langus, jums nereikia jaudintis dėl elementų, kurie tradiciškai kenkia langų rėmams, nes miltelinė danga neleis vandeniui pažeisti lango rėmų, sukelti jų puvimą. Taip pat nereikia jaudintis dėl ekstremalių temperatūrų, dėl kurių jie gali deformuotis arba įtrūkti, kaip tai darytumėte įsirengę plastikinius langus.

Mažai priežiūros

Kadangi aliuminiai langai yra labai patvarūs, jie nereikia daug priežiūros.

Jiems nereikės šių langų rėmų reguliariai atnaujinti tepant vis naują dažų sluoksnį, neteks impregnuoti rėmų, kad jie būtų atsparūs oro sąlygoms. Tiesą sakant, kokybiškiems aliuminio langams užtenka paprasto, reguliaraus valymo, kad jie visada atrodytų puikiai.

Be to, dėl tvarios miltelinio dažymo technologijos, aliuminių langų rėmų valymas yra greitas ir paprastas. Nešvarumai nepatenka į paviršių, neįsigeria į gilesnius sluoksnius ir ten neužsilieka (nebent yra pažeistas aliuminio dažų sluoksnis). Reguliariai nuvalykite aliuminio rėmus, juos nuplaukite muilu ir vandeniu arba specialiu valikliu: štai ir viskas.

Itin patraukli medžiaga

Jūsų namai – tai tvirtovė ir ramybė oazė, kurioje visada norisi jaustis komfortiškai. Itin modernus aliuminio lango rėmo karkasas, gali suteikti modernios elegancijos Jūsų langams ir visam būstui. Ši medžiaga pasižymi puikia estetika. Aliuminiai langai yra plačiai pritaikomi ir lengvai priderinami prie praktiškai bet kokio interjero ir eksterjero, todėl tinka visiems būstams.

Parašykite komentarą