Mobilių kondicionierių nuoma: rinkitės atsakingai!

kondicionierių nuoma

kondicionierių nuomaKarštos vasaros dienos tampa tikru iššūkiu, nesvarbu, kokia veikla užsiimtumėte – atliktumėte svarbius darbus ar galvotumėte apie ramų poilsį. Vienas efektyviausių būdų, padedantis greitai atsivėsinti – kondicionierių nuoma. Minėtasis sprendimas nereikalauja nei didelių investicijų, nei sudėtingų įrangos montavimo darbų. Mobilūs kondicionieriai išsiskiria itin patogiu ir lengvu valdymu, turi vėdinimo ir šaldymo režimus, automatinę temperatūros palaikymo funkciją. Be to, daugelis modelių gali būti valdomi distanciniu pulteliu.

Ar kondicionierius kenkia sveikatai?

Nors kondicionieriai Lietuvoje naudojami ne vieną dešimtmetį, praktika rodo, kad daugelis pirkėjų vis dar abejoja minėtojo įrenginio nauda ir efektyvumu. Bene daugiausiai klausimų kelia atšaldyto oro „sveikumas“. Šiuo atveju galime užtikrinti, kad laikantis visų gamintojo rekomendacijų oro kondicionierius nesukels sveikatos problemų, o priešingai – pagerins jūsų savijautą. Dideli temperatūros svyravimai ir alinantis karštis ne tik vargina žmones, bet ir sukelia daug sveikatos sunkumų, ypač žmonėms, sergantiems širdies ir kraujagyslių ligomis. Jei oras yra vėsesnis, mažėja ir širdies priepuolio bei infarkto tikimybė. Galiausiai, leisdamas laiką normalioje temperatūroje, žmogus jaučiasi kur kas energingesnis ir stipresnis. Iš tiesų, daugelyje šalių, kuriose karštis yra dažnas palydovas, kondicionierius suvokiamas kaip būtinybės prekė, be kurios gyvenimas taptų itin sudėtingas.

Atsargumo priemonės

Iš kitos pusės, negalima pamiršti, kad technika yra technika ir jos naudojimui būtinas loginis mąstymas. Kitaip sakant, jei lauke temperatūra siekia daugiau nei 35 laipsnius, o kambaryje veikiantis kondicionierius bus nustatytas 18 laipsnių vėsai, galite peršalti. Rekomenduojame, kad skirtumas tarp lauko ir vidaus patalpų temperatūrų nebūtų didesnis nei 5 laipsniai. Primename, kad nereikia sėdėti ar stovėti ties šalto oro srove, t. y. kondicionieriui reikia parinkti tinkamą vietą. Šiuo atveju pasikalbėkite su kondicionierių nuoma besiverčiančios įmonės darbuotojais, kurie padės parinkti tinkamiausią vietą įrangos laikymui.

Rinkitės patikimą nuomos bendrovę

Kad būtumėte patenkinti kondicionierių nuomos paslaugomis, rinkitės patikimą ir rinkoje vertinamą nuomos bendrovę, kuri padės priimti optimaliausius sprendimus konkrečioje situacijoje. Mobilūs kondicionieriai gali būti nuomojami tiek kelioms valandoms, tiek savaitei ar ilgesniam laiko tarpui – viskas priklauso nuo jūsų išsikeltų lūkesčių. Prieš užsisakydami kondicionierių, nepamirškite pasidomėti ir papildomomis sąlygomis, pvz., įrangos pristatymu (tai ypač aktualu tuo atveju, jei gyvenate už miesto ribų) ar siūlomų priedų asortimentu. Pasidomėkite pasirinkto kondicionieriaus galia, našumu ir suvartojamu energijos kiekiu.

 

Parašykite komentarą