Spintos stumdomomis durimis prieškambariui: ar verta?

spintos stumdomomis durimis

spintos stumdomomis durimisPrieškambario spintos padeda efektyviai išnaudoti gyvenamąjį plotą ir sukurti pageidaujamo stiliaus interjerą. Nors čia populiariausias pasirinkimas – varstomų durų konstrukcijos, sparčiai populiarėja ir spintos stumdomomis durimis. Tiek vienas, tiek kitas pasirinkimas turi savų privalumų ir trūkumų. Interjero specialistai teigia, kad konkretus sprendimas priklauso nuo individualaus būsto stiliaus ir gyventojų poreikių.

Prieškambario spintų estetika ir funkcionalumas

Prieškambario baldai užtikrina funkcionalų namų erdvės išnaudojimą. Žinoma, negalima paneigti ir estetikos svarbos. Kad priimtumėte racionaliausią sprendimą ir įsirengtumėte spintą, atitinkančią visus jūsų išsikeltus kriterijus, visų pirma turite atsakyti į kelis esminius klausimus. Vienas jų – kokią pinigų sumą šiam pirkiniui galite skirti? Galime jus pradžiuginti patvirtindami, kad prieškambario spintos dažniausiai kainuoja gerokai mažiau, lyginant šias sumas su miegamojo ar kitų kambarių spintomis.

Kitas klausimas – kokio dizaino spintos norėsite? Praktika rodo, kad paprastai prieškambariui pasirenkamos gana paprastos konstrukcijos, vis dėlto baldo furnitūra turi derėti prie kitų baldų ir bendrosios būsto stilistikos. Tokios spintos paprastai nepasižymi sudėtingu vidiniu išplanavimu ir turi vos kelias lentynas daiktams susidėti bei pakabą lauko drabužiams laikyti. Jei norite talpesnio modelio, siūlome pagalvoti apie stumdomų durų konstrukcijas. Tokia spinta paprastai montuojama specialiai šiam tikslui įrengtoje nišoje ir užtikrina efektyvesnį erdvės išplanavimą. Be to, tokios spintos atrodo kur kas stilingiau.

Kada rinktis spintas stumdomomis durimis?

Interjero specialistai teigia, kad spintos stumdomomis durimis yra nepakeičiamas sprendimas itin siaurame prieškambaryje, kur įprastos varstomų durų konstrukcijos sukeltų nepatogumų. Iš kitos pusės, šis sprendimas paprastai reikalauja kiek didesnių investicijų, todėl prieškambariui didelių reikalavimų nekeliantys pirkėjai noriai renkasi ir varstomų spintų sprendimus. Tiek vienu, tiek kitu atveju galite rinktis iš itin plačios spintų dizaino pasiūlos ar bendradarbiauti su baldininku ir užsisakyti individualios gamybos spintą. Primename, kad visais atvejais baldų gamyba reikalauja didesnių investicijų už masiškai gaminamą produkciją.

Spintų gamybinės medžiagos ir spalvos

Rinkdamiesi prieškambario spintą, nepamirškite atsižvelgti į jos gamybines medžiagas ir spalvą. Populiariausias sprendimas – mediniai baldai. Tokios spintos išsiskiria praktišku ir ilgamečiu naudojimu, be to, pasirinkus individualius dizaino sprendimus, medines spintas galima pritaikyti prie įvairaus stiliaus interjero. Kitas klausimas – prieškambario spintos spalva. Paprastai ieškoma kitiems baldams giminingų spalvų, tačiau modernizmą vertinantys pirkėjai vis dažniau prieškambariui renkasi itin ryškius baldus, kurie tampa būsto akcentu ir traukia aplinkinių žvilgsnius.

Vienas komentaras apie “Spintos stumdomomis durimis prieškambariui: ar verta?”

  1. Individualūs užsakymai kainuoja daugiau, tačiau ir kokybiškesni ir priskirti būtent tau, todėl geriau žiūrisi į daiktą, prie kurio gamybos prisidėjai pats.

Parašykite komentarą