Kaip išrinkti tinkamus ratlankius?

Ratlankiai vilniuje

Ratlankiai vilniujePuošiate ratus naujomis padangomis ir vis pagalvojate apie ratlankius? Tačiau pasirinkimų miškas ir kainų įvairovė skatina sukti galvą ne dieną ir ne dvi. Ratlankius reikia riktis pagal automobilį. Pateikiu tris taisykles, kaip tai padaryti teisingai.

Automobilio markė

Sena, kaip automobilis taisyklė – renkami ratlankiai pagal automobili. Deja, tai visai nepadeda kuomet yra vienintelė žinoma informacija. Net parinkti pagal gamyklinius parametrus ratlankiai gali netikti Jūsų automobiliui. Todėl pirmiausiai reiktų nebijoti klausti. Konsultuotis. Vilniuje, kaip beje ir kitur, yra puikių specialistų, kurie maloniai atsakys į Jūsų klausimus. Klausdami žinokite savo automobilio markę, pagaminimo metus ir variklio darbinį tūrį.

Kaina

Stebėtinai dažnai ratlankiai vilniuje yra renkami pagal kainą. Važinėjama per visą miestą skersai išilgai kol surandamas patenkinamos kokybės ir tinkamos kainos gaminys. Ar tai efektyvu? – Ne. Ar Jūs sutaupote? – Manyčiau, kad ne. Norinčių sutaupyti dėmesį turėtų patraukti ratlankiai internetu arba naudoti ratlankiai. Noriu pabrėžti, kad nebrangūs gaminiai ne visuomet reiškia pigus ratlankiai. Todėl internete galite nebrangiai įsigyti puikios kokybės gaminių.

Stebuklingas žymėjimas

Visur, neišimtis ir ratlankiai vilniuje yra žymimi pagal ratlankio skersmenį, plotą, tvirtinimo taškų skaičių. Populiariausi Lietuvoje ir vilniuje  jau daug metų yra ratlankiai r18, ratlankiai r17 ir ratlankiai r16. Šie skaičiai rodo skersmenį. Šitaip žymimi ratlankiai rodo padangos plotį. Kartais mėginama apauti automobilius aukštesnėmis arba didesnėmis, o kartais ir mažesnėmis padangomis. Taip siekiama sukurti patinkančią automobilio išvaizdą. Vis dėlto tokios metamorfozės ne tik prisideda prie didesnių kuro sąnaudų, tačiau ir mažesnio stabilumo posūkiuose.

Pirkimo vieta

Yra vairuotojų taip šventai įtikėjusių, kad geriausia padangas pirkti Vokietijoje, kad atrodo važiuoja į Vokietijos turgų ir perka pirmas po ranka pasitaikiusias padangas, ratlankius. Tačiau praktiški vairuotojai gali gauti naujas padangas ir ratlankius tiesiai iš gamyklos – internetu. Ratlankiai vilniuje gana dažnai perkami internetu, nes tai sutaupo laiko ir pinigų. Vilniuje kaip būdinga bet kuriam didmiesčiui yra savo specifika. Kokybiški, blizgantys ir nauji ratlankiai vilniuje ir ratlankiai kaune yra svarbiau nei automobilio klasė.

Parašykite komentarą