Ruošiamės vestuvėms: frakas ar kostiumas?

fraku nuoma vilniuje

fraku nuoma vilniujeJaunųjų apranga vestuvėse yra ištisos šventės nuotaikos elementas. Todėl nemažai laiko atima jauniesiems išsirinkti drabužių stilių. Vyrai nuolat sprendžia dilemą – frakas ar kostiumas? Taigi, dėliokime pliusus ir minusus.

Nuoma

Tas faktas, kad fraku nuoma vilniuje yra gana populiari, rodo, kad frakai išskirtinai puošnių švenčių apranga. Su kostiumu galima eiti į darbą ar įmonės vakarėlį, o fraku puošiamasi ne kasdien.

Iš tiesų dizaineriai rekomenduoja prisiminti seniai pamirštus drabužių derinus. Galbūt cilindro formos kepurės nereiktų dėti į pirkinių krepšį (bent jau šiemet), tačiau šviesus, pilkas frakas padės pabrėžti Jūsų unikalumą.

Kaina

Vyrisku kostiumu nuoma kaina yra panaši kaip ir frakų. Tai dar vienas pliusas smokingams. Smokingo nuoma kaina, kaip ir vyrisku kostiumu kainos svyruoja pagal kelis faktorius. Pirmiausiai tai laikas likęs iki ceremonijos. Frako nuomos sutartis turėtų būti pasirašoma bent jau likus keliems mėnesiams iki didžiosios dienos. Be to, fraku nuoma vilniuje ar kitur reikalauja užstato. Tai gali būti tik simbolinė suma, tačiau ją reikia sumokėti iš anksto.

Spalvos

Aplinkui skrajoja stereotipai, kad frakai būna tik juodi arba pilki. Tokios nuvalkiotos banalybės kartais atrodo nuobodžiai. Tad būtina rauti šį stereotipą su šaknimis. Juk fraku nuoma vilniuje turi įvairiausių spalvų kostiumų pasirinkimą. Čia ir mėlyni, ir auksiniai, sidabriniai, pilki, rudi…

Vestuvėms smokingu nuoma kaune ar kitur vertėtų pasirinkti tradicinių spalvų derinius. Dizaineriai pataria rinktis baltus marškinius ir pilką, sidabrinį, mėlyną arba juodą fraką.

Modelis

Tiesą pasakius, vyriski kostiumai vilnius nuolat lydimi mados vėjų, o frakai nėra laikui pavaldūs. Todėl jeigu vyriski kostiumai nuoma nėra Jūsų prioritetas, rinkitės fraką.

Vietoje pabaigos norėčiau pasidalinti pastebėjimu, kad ieškantiems kažko netradicinio fraku nuoma vilniuje yra pats geriausias sprendimas. Galite pasirinkti ryškesnių aksesuarų ir juos derinti prie nuotakos suknelės motyvų.

Smokingų yra didelis asortimentas internete. Vyriski kostiumai internetu – pigus ir patikimas sprendimas.

Kita vertus, kartais frako vieną iš dalių renkasi karnavalams, siekiant įsikūnyti į kokį nors personažą. Tad jeigu ieškote kostiumo ne vestuvėms, o karnavalui, internetas ir karnavaliniu kostiumu nuoma kaune Jums padės tapti vakaro žvaigžde.

 

 

 

 

Parašykite komentarą