Seksualių apatinių rūšys

seksualus apatiniai

seksualus apatiniaiNorėdami sužavėti partnerį, stengiamės, kad mūsų seksualus apatiniai pabrėžtų kūno grožį, viliotų. Moterims, norinčioms, kad seksualus apatiniai atrodytų tikrai puikiai, verta akcentuoti tas kūno vietas, kurios atrodo geriausiai. Kažkam tai gal bus kates kostiumas, kažkam permatomas paprastas moteriskas apatinis trikotazas. Seksualių apatinių yra įvarių tipų, tad visi išsirinks pagal savo skonį. Dažniausiai moteriski apatiniai skirstomi į keletą tipų.

Braletės

Kas yra braletes internetu? Gal niekada negirdėjote? Bra – angliškai reiškia liemenėlę, taigi, vadinamosios braletės yra tam tikras apatinis trikotazas moterims internetu, kuris tikrai yra labai gundantis. Bralete galima vadinti visiškai permatomą liemenėlę, kuri skirta ne patogiam krūtinės palaikymui, o tiesiog sugundymui. Joms artimos būtų seksualios liemenėlės, kurios gali būti su specialiais iškirpimais arba su push – up funkcija, pakeliančios krūtinę.

Korsetai

Moterų mados istorijoje galima rasti ne vieną puslapį apie tai, kaip senovėje moterys turėdavo dėvėti korsetus. Kodėl tai būdavo daroma? Dėl to paties noro atrodyti tikrai seksualiai. Tad ir dabar moterys gali atrodyti taip, tačiau esant kitoms sąlygoms – savo noru, ir tik specialioms progoms. Jeigu seniau moterys privalėdavo išryškinti liemenį, tai dabar seksualus korsetas padės tą padaryti, esant tikrai dideliam norui. Seksualus korsetas taip pat išryškins liemenį ir galbūt iškels ar netgi apnuogins krūtis.

Seksualūs triko

Tai – viena karščiausių apatinio trikotažo rūšis, priversiant užvesti net seniausiai užgesusį variklį. Tokie triko gali būti pagaminti iš beveik perregimos medžiagos, visiškai permatomos arba tik iš kažkokių virvelių. Triko paskirtis taip pat bus išryškinti tam tikrus kūno akcentus ir sukurti paslaptingą vaizdą. Jie gali būti juodi, balti, kūno spalvos, raudoni. Tiks visų tipų figūroms, nes liemenį automatiškai pavers lieknesniu, lankstesniu, grakštesniu. Kartu išryškins krūtinę ir klubus.

Kūno kojinės

Šio tipo seksualus apatiniai dideliu dydziu  merginoms taip pat tiks, nes tai išties gundantis apatinis trikotazas. Dažniausiai viso kuno kojines (internetu paprastai perkamos) turi perregimą tekstūrą. Jos gali tiesiog leisti visą kūną aprengti atitinkama kojine, joje dažniausiai būna padarytos specialios skylutės, per kurias matosi pačios karščiausios kūno vietos. Tad pasijusti seksualiai gali kiekviena moteris, vos apsivilkusi tokius drabužius.

Komplektukai

Kita seksualių apatinių rūšis – tai specialūs puikūs seksualius komplektukai. Su jais galima sukurti įvairų įspūdį, jie gali būti dekoruoti skirtingomis detalėmis. Erotinis apatinis trikotazas galbūt turės įvairių permatomų tekstūrų, nėrinių, papuošalų, ar kokio nors filmo motyvų. Toks komplektukas gali susidėti iš permatomų liemenėlių, apatinių kelnaičių, priklijuojamų ar prisegamų kojinių, įvairių dirželių išryškinančių kūno grožį. Tokie seksualus kostiumeliai tikrai pakels ūpą ir temperatūrą miegamojo teritorijoje.

Naktinukai

Paprastai seksualūs naktinukai pasižymi tuo, kad būna permatomi. Arba perregimi. Taigi, gerai matomos detalės iškart leidžia matyti viską pilnu grožiu ir norėti pamatyti daugiau. Nepatartina su jais miegoti tada, kai namuose gyvena daugiau žmonių, o ne tik tas vienas žmogus, kuriam skirtas šis vaizdas. Apskritai, gal jie net nebus itin patogūs miegui, tačiau bus tinkami įžangai naktinių žaidimų. Naktinukai galėtų būti ir labai ilgi, ir labai trumpi. Kai kurie ilgi naktinukai turi labai ilgus praskiepus ir leidžia vis tiek labai seksualiai atrodyti. Tačiau, jeigu perkate seksualius naktinukus, žinokite, kad taip pat verta turėti ir paprastus, kurie ne sukuria seksualumą, o leidžia ramiai išsimiegoti ir atrodyti paprastai bei pridengus vietas, kurias verta slėpti nuo pašalinių akių.

Parašykite komentarą