Kokie simptomai išduoda lėtinę slogą ir kaip ją gydyti?

Vaistai nuo slogos

Vaistai nuo slogosLėtinės slogos, arba dažniau vadinamo lėtiniu rinitu, simptomai apima įvairias ligas, atsiradusias dėl nosies gleivinės pažeidimų. Ilgai trunkantis rinitas paprastai išsiduoda dėl pakitusios nosies kriauklių apimties, pasunkėjusio kvėpavimo ar periodiškai užgulusios nosies ir k.t. Norėdami išgydyti šį susirgimą pirmiausiai turėtumėme pašalinti ligos priežastis, o tik tada simptomus.

Liaudies medicina

Rinitą sukelia dažnai pasikartojanti arba ilgai užsitęsusi sloga, sinusitas, drėgmės pokyčiai, dulkės. Liaudies medicinoje geriausi vaistai nuo slogos laikoma druska ir eterinis eukalipto aliejus. Kvėpuojama jo garais.

Tačiau tokie vaistai nuo slogos yra patikimesnė profilaktikos priemonė, nei patikimas gydymas. Nors niekas neginčija, kad tai gydomosiomis savybės pasižymintis ritualas. Jeigu liga pasikartoja dažnai jos apgydymas, o ne visiškas nugalėjimas, gali ilgainiui apsunkinti situaciją ir baigtis visišku nugydymu.

Tradicinė medicina

Tradicinei medicinai sloga yra liga, kurią būtina diagnozuoti gydytojo ir paskirti vaistus. Todėl ir vaistai nuo slogos užima pusę vaistinės. Juos rinktis reiktų atidžiai. Vaistai nuo slogos skiriami pagal sergančiojo amžiaus grupę. Tarkim, homeopatiniai vaistai nuo slogos vaikams yra populiariausias pasirinkimas. Iš tiesų vaistai nuo slogos vaikui turėtų būti kuo natūralesni, bet nemažiau veiksmingi. Jeigu sloga turi sinusitui būdingų simptomų rekomenduojami vaistai nuo slogos sinupret. Jeigu tai staiga užėjęs susirgimas vaistai nuo slogos actifed bus puikus pasirinkimas.

Suaugusiems pacientams siūlomos tabletes nuo slogos. Todėl, kad pastarąsias patogu vartoti, nėra nemalonaus poskonio. Be recepto parduodami vaistai nuo slogos gelomyrtol. Jų poveikį jau įvertino tūkstančiai pacientų. Tai patikimas būdas nugalėti lėtinę slogą.

Šaliname priežastis

Pirmoji pagalba susirgus gali būti vaistai nuo slogos nasonex. Tačiau jeigu susirgimas atsirado ne dėl chirurginių pakitimų būtina kreiptis į gydytoją. Atlikus svarbiausius tyrimus bus galima sužinoti susirgimo atsiradimo priežastį ir ją pašalinti. Tuo metu ir vaistai nuo slogos susidoros su simptomais.

Jeigu tai pakitimas, kuris reikalauja chirurgo prisilietimo, nedvejodami kreipkitės į šį specialistą. Nepašalinta ši liga gali su savimi atnešti nemažai komplikacijų. Nuo pastarųjų vaistai nuo slogos jau nepadės.

 

Parašykite komentarą