Kaip papuošti pirmoką rugsėjo 1 – ą

drabužiai

drabužiaiMan kaip apyjaunei mamai su septynių metų stažu net šiurpas per kūną nueina pagalvojus apie manojo pirmoko rugsėjo 1 – ą. Nors su mintimi, kad vaikas auga ir jau nėra mažylis kaip nors apsiprasiu, bet su kitais iškilusiais rūpesčiais susidoroti nėra taip jau ir lengva. Mano auksui, gyvenimo džiaugsmui, pasisekė pakliūti į puikią mokyklą, kurioje vardan vaikų saviraiškos nėra uniformų. Tikiuosi, jis tai įvertins paauglystėje, o šiandien tenka rūpestis – kaip aprengti pirmoką tokiai svarbiai dienai?

Dizaineriai, siuvėjai ir stilingi žmonės neslepia, kad tinkamai parinkti ir patogūs drabužiai gali padėti vaikui jaustis laisvai ir nevaržomai, labiau pasitikėti savimi. O juk pirmosios dienos tokios svarbios. Jeigu tropiniai karščiai tebekepins gal vaiko vilkti į griežtą ir juodą kostiumą nevertėtų, bet kažkiek formalaus stiliaus akcentų nepamaišytų.

Kaspinai sugrįžta

Vienas ryškiausių jaunosios kartos dizainerių R. Kalinkinas yra sakęs, kad monstrai ne patys užauga, o mes juos užauginame. Tuokart, jis žurnalistei pasakojo apie būtinybę leisti vaikui rinktis pačiam. Juk mūsų nuomonė kokie turi būti drabuziai vyrams, pirmokui ar moterims, merginoms gali labai skirtis su jaunosios kartos įvaizdžiu. Vaikas nori įsilieti į naują socialinį vaidmenį, kurį jam primeta sistema, leiskime jam tai padaryti be spaudžiančių batų ar nepatogių liemenių.

Juk drabužiai gali būti ir stilingi, ir patogūs, ir lengvai prižiūrimi. Beje, šiemet sugrįžta į madą peteliškės, kaklaraiščiai ir kaspinai. Tokie aksesuarai privers Jūsų vaiką atrodyti puošniai ir užtikrins jo komfortą. Kas gali būti geriau.

Svarbiausia – tvarkingi drabužiai

Per daug prabangūs drabužiai iškart vaiką išskirs iš bendro srauto. Pagalvokite ar to norite. Kita vertus, svarbiausia ne tai kiek kainuoja rūbai, drabuziai internetu is uzsienio, o tai, kad jie būtų tvarkingi.

Jeigu nenorite išlaidauti, bet norite, kad rūbai tarnautų ne vieną šventę, o išliktų bent kelioms išskirtinėms progoms Jūsų pasirinkimu turėtų tapti drabuziai internetu vyrams arba moteriski drabuziai internetu. Dar daugiau sutaupyti padės drabuziai moterims is anglijos arba deveti drabuziai internetu. Jums tereikia internete ieškoti pagal tokius paieškos žodžius kaip drabužiai internetu pigiau bei drabuziai internetu ispardavimas.

 

 

Parašykite komentarą