Kaip laisvai samdomam darbuotojui gauti paskolą internetu?

paskola internetu

paskola internetuŪkininkai, Mažųjų bendrijų nariai ir žmonės, kurie dirba su verslo liudijimais, individualia veikla, dažnai susiduria su riboto finansavimo problemomis. Pirmiausiai todėl, kad „Sodra” jų pajamas mato už praėjusį laikotarpį, antra – kad jie patys veda apskaitą ir pajamų bei išlaidų santykis dažnai priklauso nuo mokesčių apskaičiavimo subtilybių.

Teikiama paskola internetu

Svarbu pažymėti, kad žmogus, kuris dirba su verslo liudijimu ar individualia veikla gali gauti paskolą. Tiesiog jam reikia pristatyti didesnį pluoštą dokumentų. Taigi, vartojamosios paskolos internetu teikiamos jeigu laisvai samdomo darbuotojo pajamos atėmus išlaidas ir mokesčius yra pakankamos norimai sumai pasiskolinti.

Taip pat svarbu, kad žmogaus asmeninė kredito istorija būtų teigiama, o kreditingumo reitingas bent jau patenkinamas. Kitu atveju, paskola internetu nebus teikiama. Arba paskola internetu galėtų būti teikiama tik su laiduotoju. O tai visuomet yra papildomas galvos skausmas.

Dokumentų sąrašas

Tiesą pasakius paskolos internetu bedarbiams yra teikiamos su paprastesne procedūra nei verslininkams. Pastarųjų vertinimui reikalinga pateikti: individualios veiklos arba verslo liudijimo, ūkininko pažymą, gyventojų pajamų mokesčių deklaraciją už praėjusius du metus, ilgalaikes sutartis su klientais, pajamų apskaitos žurnalą, taip pat pajamas ir išlaidas patvirtinančius dokumentus, banko sąskaitos išrašą ir kiekvienu atveju dar kelis papildomus dokumentus, kurių būtinybę nustato konsultuojantis specialistas.

Gavus dokumentus bankas arba kredito bendrovė atsakymą dėl mini paskolos internetu pateikia per parą. Turbūt neverta net priminti, kad paskolos internetu visą parą neteikiamos laisvai samdomiems darbuotojams.

Apribojimai

Taigi, paskola internetu yra sunkiau prieinama dirbantiems ne pagal daro sutartį. Net ir ją gavus, greičiausiai, reiks sugaišti daugiau laiko sutarties formalumas užpildyti. Taip pat gali tekti mokėti brangesnes palūkanas.

Paradoksalu, kad greita paskola teikiama praktiškai per tą patį laiko tarpą, kaip ir ilgalaikis įsipareigojimas. Laisvai samdomų darbuotojų greitieji kreditai internetu reikalaus tų pačių dokumentų kaip ir bankuose, prašant paskolos būstui.

Akylesnis skaitytojas pelnytai paklaus, gal paskolos be užstato yra sudėtingiau gaunamos nei su juo. Tačiau šios sąlygos priklauso ne nuo pajamų kilmės, o nuo jų stabilumo, dydžio, Jūsų asmeninio kreditingumo. Kaip taisyklė, laisvai samdomų žmonių pajamos nėra pastovios, todėl kreditai paskolos teikiamos prastesnėmis sąlygomis.

 

Parašykite komentarą