Kodėl vis daugiau emigrantų galvoja apie NT Lietuvoje?

namailietuvoje.lt

namailietuvoje.ltNe paslaptis, kad daugelis lietuvių išvyksta į užsienį ieškoti geresnių darbo galimybių. Vis dėlto, manyti, kad visi emigrantai nori likti svečioje šalyje, nėra teisinga. Praktika rodo, kad vis daugiau lietuvių svajoja apie nuosavą nekilnojamąjį turtą Lietuvoje. Deja, įsigyti brangiai kainuojančius namus nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Šiuo atveju daugeliui pirkėjų reikalinga būsto paskola. Džiugu tai, kad lietuvių kreditoriai, suprasdami augančius pirkėjų poreikius, siūlo itin palankias sąlygas skolintis ir patogias paraiškos pildymo galimybes.

Kodėl emigrantai nori sugrįžti?

Natūraliai kyla klausimas – kodėl gimtinę palikę tautiečiai nori sugrįžti į Lietuvą? Atlikti tyrimai rodo, kad užsienyje dirbantys asmenys, svajojantys apie NT Lietuvoje, dažniausiai kalba apie emocinį ryšį – noras sugrįžti į gimtinę paremtas gražiais vaikystės prisiminimais ir svajonėmis. Be to, Lietuvoje likę artimieji ir draugai tampa svaria priežastimi sugrįžti ir tęsti karjerą gimtoje šalyje. Daugelis emigrantų jaučiasi nepritapę užsienyje, pabrėždami, kad nepaisant jų darbo stažo juntamas lietuvių išskyrimas. Galiausiai, būtina kalbėti ir apie racionalias priežastis. Viena tokių – gerėjanti nekilnojamojo turto situacija Lietuvoje. Augantys didmiesčiai siūlo modernius, šiuolaikiškus ir praktiškus gyvenamųjų namų projektus individualiam pirkėjų skoniui. Daugiabučiai pasižymi puikia lokacija, optimaliu kainos ir kokybės santykiu. Nuosavi namai vilioja kokybiškais projektais, ilgaamžės eksploatacijos medžiagomis. Nuosavo būsto pirkimas svarbus  ir kaip papildoma galimybė užsidirbti – kol emigrantai toliau dirba užsienyje, Lietuvoje nupirktas būstas gali būti sėkmingai nuomojamas – taip nekilnojamasis turtas „įdarbinamas“ pirkėjo finansiniams poreikiams.

Kaip išsirinkti iš skirtingų kreditorių pasiūlymų?

Jei dirbate užsienyje ir galvojate apie galimybę pirkti būstą Lietuvoje, visų pirma turėtumėte įvertinti kredito teikėjų pasiūlymus. Siūlome neapsiriboti vienu kreditoriumi ir įvertinti plačiąją rinką. Žinoma, daugelis mūsų negali tam skirti papildomo laiko, be to, grįžti iš užsienio vien dėl to, kad būtų galima pasikalbėti su potencialiu kreditoriumi yra brangu ir nepatogu. Šiuo atveju siūlome išbandyti novatorišką projektą – apsilankykite svetainėje namailietuvoje.lt ir pateikite savo paraišką. Profesionali projekto komanda jūsų užklausą išsiųs skirtingiems kreditoriams, kurie pateiks savo pasiūlymus, o jūs galėsite išsirinkti tuos, kurie labiausiai atitiks jūsų lūkesčius. Tai patogus būdas, leidžiantis taupyti jūsų laiką ir suteikiantis galimybę rinktis iš geriausių. Kadangi namailietuvoje.lt komanda neatstovauja nei vienam kreditoriui (visų pirma domimasi kliento interesais), nešališka konsultantų pagalba padės priimti racionaliausią sprendimą individualiu atveju.

 

 

Parašykite komentarą