Kalėdinių dovanų idėjos

dovana

dovanaKiekvienam iš mūsų yra tekę atsidurti situacijoje, kai ant kulnų jau lipant vienai gražiausių  metų švenčių, staiga prisimename, kad dar trūksta vienos dovanos. Stresas išauga iki aukščiausių padebesių! Tuomet lekiate į prekybos centrą, žvalgotės ir galvojate, kad nieko gero taip ir nerasite, o dovanoti bet ko artimam žmogui tikrai nesinori.

Jei pradėsite rūpintis dovanomis iš anksto tikrai išvengsite tokių situacijų, o ir dovanų pasirinkimas bus didesnis. Labai patogu visas dovanas užsisakyti iš namų tuo pat metu valgant ledus ar geriant kavą šeštadienio rytą. Dar geriau, jei visas dovanas gaunate tą pačią dieną. Tuomet su ramia širdimi laukiate Kalėdų. Ar gali būti kažkas geriau?

Jei jau susiviliojote pirkti dovanas dabar reiketų apgalvoti, kuo visgi norėtumėte nudžiuginti artimuosius. Jeigu turite nenuoramas vaikus, kurie visuomet bėgioja po namus, yra pilni energijos, tuomet pati puikiausia dovana – medinis arkliukas. Ši dovana pagaminta iš natūralios medžiagos ir yra tvirta, todėl galite būti ramūs, kad vaikas po keletos valandų neateis su sulaužytu žaislu. Ilgaamžė dovana, kuri džiugins kiekvieną dieną. Kita puiki dovana vaikams – dėlionės. Medinės lavinančios dėlionės puikiai tiks ilgiems ir tamsiems žiemos vakarams. Vaikai greičiau išmoks raides, Lietuvos miestus ar netgi Europos šalis. Mažyliai žaidimų būdų susikraus tikrai nemažą žinių bagažą.

Dažniausiai ilgai tenka galvoti, ką reikėtų padovanoti mamai. Atrodo, kad viską ji jau turi, o ir paklausus nieko konkrečiai nepasako. Viena iš dovanos idėjų – nuotraukų rėmelis. Dėl plataus dydžių, spalvų ir stilių pasirinkimo tikrai nebus sunku rasti širdžiai artimą variantą. Ši dovana taps įsimintinesnė, jei rėmelius dovanosite kartu su šeimos nuotraukomis.

Jeigu gyvenate namuose su sportininku, turinčiu nemažai medalių, tuomet sugalvoti, ką jam dovanoti, tikrai nebus sunku. Medinė medalių pakaba – tai unikali vardinė dovana, skirta čempionui. Nereikia slėpti sunkiai iškovotų medalių bei trofėjų. Tegul jie jus motyvuoja judėti dar sparčiau užsibrėžto tikslo link!

Išrinkus dovanas artimiems žmonėms nepamirškite ir įpakavimo, nes tai ne ką mažiau svarbu nei pati dovana.

 

Vienas komentaras apie “Kalėdinių dovanų idėjos”

Parašykite komentarą