Kaip atrodo patraukli ir verta dėmesio vizitinė kortelė?

Tinkamai save reprezentuoti galima ir per vizitines korteles, kuriose turi būti pateikiama naudinga informacija apie Jus, žinoma, paliekami kontaktai, galiausiai, vizualiai vizitinės kortelės turi atrodyti taip, kad patrauktų dėmesį, tačiau tam tikra prasme išlaikytų solidumą.

Kadangi šiuo metu vizitinių kortelių gamyba atliekama labai greitai – svarbiausia daugiau dėmesio skirti dizainui bei informacijai, kurie yra pateikiama joje. Tokiu atveju pavyks apie save sukurti tinkamą įvaizdį.

O greitesniam kortelės dizaino formavimui – išskirsime aspektus, kuriais pasidalino marketingo specialistai.

  • Pirmiausia reikalinga konkreti informacija apie Jūsų profesiją. Dažniausiai reikalingas vos vienas kitas žodis. Žiūrėkite, kad tas žodis, terminas nebūtų per daug sudėtingas, lengvai suprantamas, galiausiai, tvarkingai ir teisingai parašytas.
  • Taip pat reikalingi ir rekvizitai. Šiuo atveju svarbiausia palikti tuos, kurie tikrai leis su Jumis greitai susisiekti. Kai kurie pateikia labai daug informacijos, labai daug kontaktų tipų, tačiau tai nėra tikslinga. Puikiai užtenka telefono ir elektroninio pašto adreso.
  • Daugiau dėmesio siūlome skirti ir dizainui, kadangi labai daug žmonių iš didelio rašto išeina iš krašto. Natūralu, kad norisi, jog vizitinės kortelės dizainas būtų traukiantis akis, tačiau siūlome nepamiršti, kad per daug intensyvus dizainas, dažnai vargina akis ir galiausiai trukdo pamatyti tikslinę informaciją.
  • Rinkitės tik geros kokybės popierių, kuris tikrai leis pagaminti iš aukštos kokybės korteles. Paprasčiausiai prasta kokybė dažniausiai ne tik trumpai tarnauja, tačiau ir atrodo neskoningai.
  • Siūlome išbandyti inovatyvius būdus, kurie vis labiau traukia dėmesį ir tuo pačiu padeda sukurti tokias korteles, kurios labiausiai atitinka kūrybininkų, menininkų gyvenimo tipą. Tai gali būti kortelės, kurios naudojamos kaip padėkliukai, tokios, kurios gali būti transformuojamos į papuošalus ir panašiai.

Vizitinės kortelės reikalingos ne tik tiems, kurie daug keliauja arba kurie turi palaikyti glaudžius santykius su verslo partneriais. Jas kiekvienas turėtų turėti savo piniginėje, kadangi tam tikra prasme – tai yra Jūsų veidas. Žiūrėkite, kad jis atrodytų patraukliai.

Parašykite komentarą