Didžiulė papuošalų galia formuojant savo įvaizdį

Nors dauguma iš mūsų savo aksesuarų arsenale turime daugybę juvelyrinių dirbinių, tikrai ne kiekviena galime pasigirti juos dažnai pasitelkiančios savo įvaizdžio formavimui. Neretai tiesiog skubame ir pamirštame apie vieną ar kitą papuošalą, tačiau iš tikrųjų tokiais atvejais padarome labai didelę klaidą ir prarandame puikią galimybę suteikti savo įvaizdžiui daugiau žavesio bei išskirtinumo. Todėl žemiau pateikiame jums keletą išmintingų būdų, kaip galėtumėte lengviau pasitelkti juvelyrinius dirbinius ir juos priderinti prie savo įvaizdžio.

Paprasto įvaizdžio pavertimas nepaprastu

Ar kada nors bandėte prie pačių paprasčiausių ir kasdieniškiausių drabužių priderinti ypatingo grožio papuošalą, tokiu būdu savo įvaizdžiui suteikiant tarsi magišką prisilietimą? Pabandykite tai tuojau pat! Apsirenkite savo kasdienius džinsus ir nieko neišsiskiriančius marškinėlius, o tuomet čiupkite savo mėgstamiausius juvelyrinius dirbinius. Išbandykite įvairius papuošalų derinius ir leiskite su eksperimentuoti. Žinoma, tai darydamos kartu nepamirškite ir kitų aksesuarų, tarp kurių yra ir rankinė, šalis ar laikrodis. Nustebsite, kaip akimirksniu pasikeis jūsų stilius.

Maišykite metalus

Turbūt išgirdusios šį patarimą prisiminėte, jog iki šiol vadovavotės kažkur girdėta taisykle, jog jokiu būdu nevertėtų maišyti iš skirtingų metalų pagamintų juvelyrinių dirbinių? Ir iš tikrųjų prieš kurį laiką tai galėjo atrodyti, kaip „nukrypimas nuo mados kurso“, tačiau, laimei, šiandieninė situacija yra pasikeitusi ir tai nebėra viena iš mados taisyklių. Taigi, nėra nieko neįprasto derinti sidabrinę grandinėlę su auksiniu pakabuku. Ką jau kalbėti apie tai, kad ir juvelyrinių dirbinių parduotuvėse siūlomame asortimente galima rasti ne vieną papuošalą, kuris pagamintas naudojant skirtingus metalus.

Formuokite sluoksnius

Kadangi jau prakalbome apie skirtingų metalų derinimą tarpusavyje, vertėtų pakalbėti ir apie juvelyrinių dirbinių sluoksniavimą. Turite suprasti, kad ne visos apyrankės, kaklo papuošalai ir žiedai turėtų būti tokio paties dydžio. Nereikia nė sakyti, kad skirtingo ilgio grandinėlės, kurios dėvimos kartu, gali atrodyti labai stilingai, o optimaliai suderinti skirtingų dydžių žiedai ar apyrankės gali traukti dėmesį ir suteikti įvaizdžiui daugiau išskirtinumo. Be to, sluoksniuojant papuošalus kasdien galima suformuoti vis kitokį įvaizdį, o tai reiškia, kad be didesnių pastangų galima lengvai pasiekti norimą rezultatą!

Tiesiog neperženkite linijos

Formuojant savo įvaizdį ir bandant pasirinkti papuošalus niekuomet nevertėtų pamiršti apie plonytę liniją, kurią peržengus galima susidurti su sunkumais. Nors jau buvo minėta, kad galima derinti skirtingus metalus ir sluoksniuoti skirtingo dydžio papuošalus, vis dėlto visuomet reikia turėti saiką ir suprasti, kad tai, kas per daug, nėra tinkama. Pavyzdžiui, jei jūs nusprendėte šiandien sluoksniuoti kaklo papuošalus, to paties nedarykite ir su žiedais ar apyrankėmis. Tai reiškia, kad vertėt pasirinkti vienos konkrečios rūšies papuošalus ir susitelkti ties jais. Priešingu atveju jūsų įvaizdis gali tapti chaotiškas. Galiausiai visuomet pažvelkite į veidrodį ir pasistenkite kritiškai įvertinti savo įvaizdį. Jei jums kyla bent menkiausia mintis apie tai, jog kažkas yra ne taip, pats metas bent vieną papuošalą nusiimti.

Mėgaukitės savo įvaizdžio kūrimo procesu

Visame šiame procese už viską svarbiausia, kad mėgautumėtės savo įvaizdžio kūrimo procesu. Žinoma, nors stiliaus taisyklių yra ne vieni, tai tikrai nereiškia, kad savo stilių privalote kurti griežtai jomis vadovaujantis. Suteikite sau daugiau laisvės ir polėkio – leiskite sau atrasti savo tikrąją asmenybę ir suformuoti būtent tokį įvaizdį, kuriuo būtumėte patenkintos.

Daugiau apie juvelyrinius dirbinius: https://ziedelis.lt/

Parašykite komentarą