Dėl kokių priežasčių nuo nagų atšoka gelis?

Ilgalaikis lakavimas yra labai mylimas moterų tarpe. Dažna šios lyties atstovė lepinasi tuo kiekvieną mėnesį, tačiau nenuostabu – juk nagai išties atrodo tvarkingesni, gražesni bei prideda pasitikėjimo savimi. Visgi, tokio tipo lakavimas ne visuomet apsieina be problemų – kai kurioms moterims gelis ima „atšokti“ nuo nagų, todėl visos pastangos bei sumokėti pinigai nueina perniek. Tokiam įvykiui priežasčių gali būti išties daug, tačiau šiame straipsnyje išnagrinėsime pagrindines.

Pirmiausiai, taip gali atsitikti dėl prasto sukibimo. Dėl šio įvykio kartais kaltas prastas nagų nuriebalinimas arba nekokybiškos priemonės. Be to, kai kurių žmonių nagai paprasčiausiai yra silpni, todėl jiems sunkiau atlaikyti kietą gelį. Paieškokite, kuo galėtumėte jį pakeisti tam, kad vėl mėgautumėtės tvarkingais bei gražiais nagais. Kartais taip atsitinka ir dėl lako patekimo ant odelių, todėl pasistenkite kruopščiau atlikti lakavimą. Dar viena dažna priežastis – nusilpusios LED lemputės, tad, jeigu ilgokai jų nekeitėte, galbūt jau būtų pats metas tai padaryti. Taip pat, svarbu paminėti ir tai, jog gelis kai kurioms moterims atšoka dėl jų patiriamo streso, vartojamų antibiotikų. Todėl, išsiaiškinkite, kuri priežastis Jums gali būti tinkamiausia ir žinosite, kaip galėtumėte viską sutvarkyti.

Nepamirškite, jog kokybiškam ilgalaikiam lakavimui labai svarbios geros priemonės. Jeigu nežinote, kur tokių ieškoti, užsukite į https://groziobaze.lt/ ir apsižvalgykite. Visuomenėje nuolat sklando mitų, jog gelinis lakavimas kenkia nagams, tačiau, jeigu kas pusmetį darysite mėnesio pertrauką ir leisite sau pailsėti, teisingai viską atliksite, naudosite tik kokybiškas priemones ir tinkamai prižiūrėsite nagus po lakavimo – viskas turėtų būti gerai. Gelinio lako sudėtyje yra itin nedaug ingredientų, kurie galėtų pakenkti, tad galite nustoti nerimauti. Išsirinkite daug rekomendacijų ir puikių atsiliepimų turintį saloną, o, jeigu nagus žadate tvarkytis pati – išsinagrinėkite visą to eigą, susipirkite kuo daugiau reikalingų priemonių bei viską darykite kruopščiai ir atsargiai. Ypatingai svarbu kuo švelniau nuimti gelinį lakavimą, mat nemaža dalis problemų kyla būtent dėl šiurkštumo atliekant šią procedūrą. Pasidomėkite, stebėkite savo klaidas bei iš jų mokykitės ir rūpinkitės savimi.

Parašykite komentarą