Patarimai ketinantiems užsisakyti kiliminės dangos valymą

Šiandien rasti kiliminės dangos valymo paslaugas teikiančią įmonę nėra sunku. O ir paslaugų užsakymas itin paprastas – tereikia susisiekti ir susitarti dėl jums tinkamo laiko. Tačiau norint, kad ši patirtis būtų tik geriausia, verta atsižvelgti į keletą patarimų.

Rinkitės patikimą įmonę

Ieškodami kiliminės dangos valymo paslaugų tikriausiai turėsite du variantus – žmones, besiskelbiančius internete ir įmones, kurių veikla yra patalpų ir kiliminės dangos valymas. Pastarasis pasirinkimas yra geresnis visomis prasmėmis: įmonės turi daug didesnę patirtį, naudoja geresnius aparatus ir pilnai atsako už savo darbo kokybę. Be to, dažna įmonė su klientu pasirašo paslaugų teikimo sutartį, tad net ir turint pretenzijų jos bus greitai išnagrinėtos ir išspręstos.

Užsakymo metu išsakykite savo lūkesčius

Žinoma, nieko tokio neatsitiks, jei pokalbio metu tiesiog pasakysite, kad jums reikalingas kiliminės dangos valymas. Tačiau jei tiksliau įvardinsite savo lūkesčius (pavyzdžiui, pageidavimą, kad danga būtų atnaujinta), įmonės specialistai pasiruoš reikiamiems darbams ir galės jūsų lūkesčius įgyvendinti 100 – tu procentų.

Suteikite svarbios informacijos

Rekomenduojama dar prieš atvykstant specialistams, informuoti juos apie kiliminės dangos būklę. Svarbu nurodyti, kiek nusidėvėjusi kiliminė danga, ar joje yra sunkiai pašalinamų dėmių, ar namuose yra augintinių ar mažų vaikų. Taip pat verta nurodyti, jei jūsų kiliminė danga yra specifinės medžiagos.

Nesibaiminkite didelės kainos

Kartais be reikalo vengiama pasirūpinti kilimo švara ir higiena galvojant, kad kiliminės dangos valymas yra brangiai kainuojanti paslauga. Įmonės šių paslaugų kainas nustato pagal kilimo matmenis ir užterštumą. Tad vieno nedidelio kilimo valymo kaina bus tikrai nedidelė, na, o valant keletą didelių kilimų kainos klausimas yra derinamas ir aptariamas iš anksto.

Visais klausimais, susijusiais su patalpų ir kiliminės dangos valymu geriausia kreiptis tiesiai į paslaugų tiekėjus. Beje, jei norite atnaujinti ne tik kilimą, geras sprendimas yra generalinis patalpų tvarkymas, į kurį dažniausiai įeina ir kiliminės dangos valymas. Tuomet higienišku ir švariu taps ne tik kilimas, bet ir visa namų ar darbo aplinka.

Parašykite komentarą