Kada spintos stumdomomis durimis pranašesnės už varstomas?

Spinta namuose yra vienas geriausių baldų, nes būtent jis padeda palaikyti tvarką namuose. Vos tik uždarote spintos duris ir nebesimato viso didžiulio turto, kuris slepiamas arba priešingai – gražiai sudėtas spintose. Nors šiuolaikiniuose namų interjeruose pradeda dominuoti atviros, neturinčios durų, spintos, daugeliui jos yra nepriimtinos, nes reikia labai kruopščiai apgalvoti sandėliuojamus daiktus. Juk tikrai nesinorės spintos, neturinčios durų, jei jos viduje bus betvarkė, daiktai sudėti bet kokia tvarka ar tiesiog didžiulis, akis badantis, chaosas.

Spintos stumdomomis durimis dažniausiai asocijuojasi su prieškambariu. Taip, tai vienas paklausiausių baldų norint įrengti stilingai bei patogiai prieškambarį. Tokios spintos gali būti suprojektuotos talpinančios daug daiktų bei patogios naudoti. Sakoma, kad prieškambaris yra tarsi namų veidrodis, kuris reprezentuoja namų stilių bei Jūsų gyvenimo būdą. Juk tai yra pati pirmoji patalpa, į kurią įžengiama vos tik grįžus namo. Dėl šių priežasčių yra labai svarbu ją įsirengti taip, kad parėjus po darbo dienos, studijų, mokslų ar tiesiog grįžus bet kuriuo paros metu namo būtų gera ir malonu.

Spintos stumdomomis durimis prieškambaryje užims daug mažiau vietos ir jas daug patogiau naudoti tiek mažiems, tiek ir dideliems šeimos nariams. Kalbant apie mažuosius, tai spintas, kurios turi stumdomas duris, pravartu įrengti ir mažylių kambaryje, nes kokybiškoje spintoje vaikas galės laikyti savo drabužius ar žaislus. Jam bus daug lengviau ją atsidaryti nei siekti aukštai įrengtą durų rankeną, kam dažnai gali prireikti net kėdės. O jeigu jo kambaryje bus spinta, kuriai atidaryti prireiks vos tik spustelti rankele duris, ją naudos tiek vienerių, tiek ir jau ūgtelėjęs vaikas. Taip bus galima kuo puikiausiai ir lengviausiai palaikyti tvarką mažylio kambaryje. Už stumdomos spintos durų bus lengva paslėpti išsibarsčiusius žaislus ar kitus vaiko rakandus. Tiesiog nusižiūrėkite, kuri kambario siena bus tinkamiausia aprašomam baldui statyti ir ieškokite patikimo baldų meistro, kuris pasiūlys tinkamiausią variantą Jūsų kambariui, kad nei viena smulkmena nepasimestų, savo vietą turėtų kiekvienas drabužis, patalynė, rankšluosčiai, šalikai bei kepurės.

Parašykite komentarą