Ko reikia vonios kambariui?

Prieš nuspręsdami, ką norėtumėte turėti savo vonios kambaryje, pirmiausiai tiksliai išmatuokite jos plotą, nes viskas priklausys nuo šios patalpos erdvumo. Jei ji erdvi, tada čia galite įsirengti ir vonią, ir dušo kabiną kartu. O jeigu vietos nedaug, tada praktiškiau čia turėti tik dušinę.

Ką geriau rinktis vonios kambariui, jei namuose yra mažų vaikų arba trūksta vietos?

Jei šeimoje auga vienas ar keli maži vaikai o vonia nėra ankšta, tada naudingiausia rinktis vonią, o jeigu vietos trūksta, tada geriau prie klozeto montuoti potinkinį vandens maišytuvą su bide dušeliu, nes bide maišytuvas yra pati praktiškiausia išeitis šioje situacijoje. Į sieną įmontuotas bide dušelio maišytuvas yra sujungtas su nepriekaištingos kokybės keramikine kasete, o tai garantuoja patikimą vandens srauto reguliavimą ilgus metus. Be to, tai leis patalpoje išsaugoti kuo daugiau laisvos vietos.

Kaip dar būtų galima vonios kambaryje sutaupyti kuo daugiau laisvos vietos?

Nedideliame vonios kambaryje vietoj pastatomų arba pakabinamų spintelių verčiau įtaisyti pakabinamas nedideles lentynėles, ant kurių bus galima susidėti šampūnus, įvairias kosmetikos ir higienos priemones bei rankšluosčius. Prieš renkantis vonios kambariui baldus verta gerai pagalvoti, kas būtų naudingiau – ar pirkti vonios baldų komplektą, ar pavienius baldus. Jei jūsų vonios kambarys mažokas, tada jam baldų komplektas tikrai netiks, nes jis paprasčiausiai netilps į vidų. Todėl šiuo atveju geriau pirkti atskirus baldus ir išdėlioti juos taip, kad liktų kuo daugiau laisvos vietos. Be to, šis variantas padės sutaupyti ir pinigus.

Kokiu atveju geriau įsigyti vonios baldų komplektą, o ne pavienius baldus?

Jeigu jūsų namuose yra erdvus vonios kambarys, tada naudingiau nusipirkti visą šios patalpos baldų komplektą, nes tada čia visa aplinka atrodys tikrai harmoningai, nes tokių komplektų gamintojai jau yra pasirūpinę kad baldai būtų tinkamai suderinti. O tai reiškia, jog bus išsaugotas vientisas ir šiuolaikinis interjero stilius, kurio grožis ir savitumas ne tik jūsų šeimos narius, bet ir apsilankiusius svečius džiugins kiekvieną mielą dienelę.

Parašykite komentarą