Paskola dėl įvaizdžio

paskola internetu

paskola internetuKai kuriems žmonėms paskola internetu gali pasitarnauti visai ne išbristi iš bėdų ar ne įsigyti naują pirkinį. Kartais greita paskola gali padėti sukurti ar palaikyti norimą įvaizdį, o būtent jis – uždirbti pinigus, padaryti karjerą. Kokios situacijose ir kokioms priemonėms gali prireikti pinigų, norint sukurti savo gerą įvaizdį?

Kartais įvaizdis yra rimta investicija

Jeigu esate verslininkas, negalite atrodyti kaip vargšas. Niekas netikės jūsų verslo sėkme, jeigu vaikščiojate pėsčiomis suplyšusiais batais. Net kai to nesinori, verslininkas priverstas savo įvaizdžiu demonstruoti sėkmingumą. Tuomet jis atrodo rimtesnis, geresnis, tokiu labiau norisi pasitikėti. Arba televizijos laidų vedėja – nebus gerai, jeigu ji deformuotos išvaizdos. Esame pripratę tam tikrose srityse matyti standartą – grožio standartą, tvarkos standartą, socialinio sluoksnio standartą. Jeigu įvaizdis išeina iš standarto, tuomet tai ima atkreipti dėmesį labiau negu dalykas, dėl kurio asmuo veikia. Štai dėl ko kartais būnant bankrutavusiam verslininkui verta pasiimti paskolą, nusipirkti gerą automobilį ir tik tada gauti gerą, užtikrintą sandorį, kuris vėl ant kojų pastatytų verslą.

Automobilis

Tiesą sakant, automobilis apskritai yra toks dalykas, kuriam dažnai imama paskola internetu. Ir tai nėra blogas dalykas, kadangi visi finansų specialistai pritaria – skolintis geriau daiktui, kuris nepraranda vertės. Automobiliui pasiskolinę, net jeigu negalėsite grąžinti paskolos be užstato, galėsite visada šį turtą parduoti ir skolą grąžinti tada, kartu ir atsiimti savo įmokėtus pinigus. Kada jo gali reikėti dėl įvaizdžio? Na, pavyzdžiui, verslininkui ar vadybininkui vykstant į susitikimus geriau nevažiuoti su supuvusia „Mazda“, nes bus akivaizdu, kad ir verslas ne ką geresnės būklės. Taigi, bent jau mini paskolos internetu galėtų reikėti įsigyti geresniam automobiliui. Žinoma, negalvokite, kad mašina privalo atspindėti turtinę padėtį. Yra daug protingų verslininkų, kurie vien dėl savo saugumo nenori labai išsiskirti ir stengiasi palaikyti vidutinės socialinės klasės įvaizdį. Tačiau net jeigu toks verslininkas ir turės paprastesnę mašiną, ši visada bus labai tvarkinga, ir vis tiek bus ne pati pigiausia.

Drabužiai

Kada pigios paskolos internetu prireiks savo asmeninio įvaizdžio ir garderobo palaikymui? Dažnai jauni žmonės, norintys eiti į sceną, dalyvauti TV projektuose, tarptautiniuose projektuose, konkursuose, pirma turi labai pasistengti, labai investuoti. Jie žino, kur eina, jie žino, kad visa tai gali visiškai neatsipirkti. Tad, jeigu taip ir atsitiktų, neturėtų nieko kaltinti. Tačiau siekdami savo įvaizdžio originalumo kartais jie turės investuoti pinigus. Vien tik gerų norų nepakaks. Įsigyti keistą aprangą, pasisamdyti stilistą ar dizainerį, tai kainuoja. Jeigu pavyks pasiekti sėkmę ir gauti, ko norėjote, galėsite sakyti, kad viskas pavyko puikiai ir skolintis dėl įvaizdžio tikrai vertėjo.

Gyvenamoji vieta

Paskolos internetu nedirbantiems nesuteikiamos, tad norėdami palaikyti gerą įvaizdį vis tiek turėsite bent jau turėti darbą. Jeigu norite sukurti gerą įvaizdį apie savo gyvenamąją vietą, galbūt sutinkate labai svarbius užsienio svečius, kurie nulems jūsų karjerą, galite trumpam išsinuomoti kitą gyvenamąją vietą.

Fake it till you make it

Galiausiai, yra sakoma, kad kaukę reikia rinktis labai atsargiai, nes ją ilgai dėvint ir turint galiausiai tampi tuo, ką vaizduoji. Dėl to ir geras įvaizdis, kurį bandysite palaikyti, jums nežinomais keliais galbūt pavers jus pačius tuo, ką jūs vaizduojate. Jeigu jausitės kaip svarbus, daug uždirbantis, didelius sprendimus darantis žmogus, galiausiai galbūt tokiu ir tapsite. Juk tai būtų lengviau, negu tapti sėkmingu verslininku pusę metų pragyvenus bendrabutyje ir vaikštant kiaurais paskutiniais batais.

Parašykite komentarą