Ką dovanoti mamai

dovanos mamai

dovanos mamaiTurbūt pati maloniausia dovana mamai – tai ranka pieštas vaiko atvirukas. Užrašytas su gramatinėm klaidom, bet pripildytas begalinio nuoširdumo. Deja, tokią dovaną mamai pavyksta padovanoti tik kartą gyvenime, o maloniai pradžiuginti savo mamas norisi ir vėliau. Mamoms galima dovanoti įvairias dovanas, o šiuolaikinėms mamoms galima drąsiai dovanoti ir netradicines dovanas, kadangi jos vairuoja automobilį, lanko karate treniruotes ir yra verslininkės arba mokslininkės.

Kad ir kokią dovaną mamai beišrinktume, svarbu nepamiršti, kad mamos visada vertina nuoširdumą ir dažniausiai yra praktiškos. Jeigu pritrūko dovanų mamoms idėjų, štai keletas paprastų, bet neprastų sprendimų.

Ką verta dovanoti mamai:

○ Prijuostę. Tokia dovana mamai visuomet patiks, kadangi dažniausiai būtent ji yra teisėta virtuvės karalienė. Jeigu valgį dažniau gamina tėtis, o ne mama, jai vis tiek bus malonu pasisukioti po virtuvę su stilinga prijuoste. Jumorą vertinančioms mamoms galima dovanoti juokingas prijuostes su įdomiais užrašais ar paveiksliukais.

○ Aprangą. Mamos yra moterys. O visos moterys daugiau ar mažiau mėgsta puoštis, tad joms verta dovanoti kokybiškus, stilingus bei įdomius drabužius. Tai kiek rizikinga dovana, kadangi galima padovanoti per didelį ar per mažą drabužį. Norint to išvengti verčiau dovanoti tokius drabužius, kurių dydis nėra labai svarbus. Jei norisi padovanoti kažką išties originalaus, galima dovanoti marškinėlius su įdomiais, mamoms pritaikytais užrašais.

○ Pagalvėlę. Mamos paprastai rūpinasi namų jaukumu, tad praktiška ir įdomi dovana mamai – dekoratyvinė pagalvėlė. Ji gali būti išskirtinio dizaino, netradicinės formos, dekoruota įdomiais piešiniais ar mielais užrašais. Galima padovanoti pagalvėlę mamai su jos vardu ar vaikų nuotraukomis. Taip pat galima dovanoti įdomų pagalvių komplektą.

○ Masažo rinkinį. Būti mama – sudėtingas ir atsakingas darbas, tad būtų gražu palepinti savo mamas dovanomis, skirtomis poilsiui ir atsipalaidavimui. Tam puikiai tiktų originalūs masažo rinkiniai su aromatiniais aliejais, masažo akmenimis ir kitais kūno malonumams skirtais daiktais. Greta tokios dovanos galima dovanoti ir stilingą chalatą.

○ Sodo bei daržo reikmenis. Mūsų mamos dažnai mėgsta gėles bei daržininkystę, tad kokybiškos dovanos, skirtos daržui bei sodui turėtų jas pradžiuginti. Tai nebūtinai turi būti įprasti įrankiai, galima dovanoti originalius vazonus, linksmas sodo dekoracijas ar retesnių augalų sėklas.

○ Saldumynus. Statistika byloja, kad moterys dievina šokoladą. Mamos – ne išimtis. Tokia dovana išties pamalonins kiekvieną mamą. O kad dovana nebūtų per daug kasdieniška, galima dovanoti įspūdingo dydžio ar netikėtos formos saldumynus, kurie yra ne tik skanūs, bet ir puošia stalą.

Parašykite komentarą