Kornis ir Francė rekomenduoja: nauja gyvūnų prekių parduotuvė Vilniuje

gyvūnų prekių parduotuvė Vilniuje

 gyvūnų prekių parduotuvė VilniujeKornis ir Francė – šaunūs gyvūnų prekių testuotojai, kurie vos per kelias sekundes gali įvertinti, ar skanėstai yra tinkami vartoti, o žaislai yra verti jų dėmesio. Pro jų akis nepraslydo gyvūnų prekių parduotuvė Vilniuje, pavadinimu „Žvėrinčius“.  Šioje parduotuvėje yra siūlomos ne vien tik šunims ir katėms skirtos prekės – taip pat ir šeškams, įvairiems graužikams, ropliams ir akvariumo gyventojams. Parduotuvė yra įsikūrusi Vilniuje, Pylimo g. 41, ir Korniui su France patiko tai, kad čia galima atvykti ir su savo šeimininkais (na, jie geriau moka skaičiuoti, kiek reikia mokėti…) Augintiniai čia visada yra laukiami, todėl įi vieta jau tapo Kornio ir Francės mėgstamiausia.

Ką gero galima patestuoti?

Gyvūnų prekių parduotuvė Vilniuje gali pasiūlyti įvairaus sauso maisto mėginukų – Royal Canin, Bubeck ar Orijen, tad visada galite pasiteirauti, ar šiuo metu yra galimybė išbandyti tam tikrą sausą maistą. Ir Kornis, ir Francė ne kartą yra matę, kad pakuojant siuntas tokie mėginukai dedami ir į užsakymų dėžutes ir vokus.

Kas mums labiausiai patiko?

Kornis – ne šiaip sau katinas, o pilkų pilkiausias Kornvalio reksas. Įtikti ne taip ir paprasta, nes karališka prigimtis neleidžia testuoti prastos kokybės prekių. Didelį džiaugsmą jam suteikė kartoninė draskyklė, kuri tapo ne tik manikiūro ir pedikiūro darymo vieta, bet taip pat ir puikia lova. Didžiausias Francės džiaugsmas – žaislai šunims, kuriais dalintis su kitais paprasčiausiai būna gaila.

Norite apsipirkti pigiau?

Francė visiems draugams dovanoja nuolaidos kodą „Frances_draugai“, su kuriuo apsipirkti galėsite 10 procentų pigiau. Jai tikrai negaila! Na, tiesą sakant, į ausį kuždėjo, kad nuolaida galioja visiems, išskyrus nedraugoms haskiams, bet šššš! Ir jūs galite pasinaudoti šiuo kodu. Francė gal net nesužinos.

Taigi, apie ką mes čia? Nauja gyvūnų prekių parduotuvė Vilniuje laukia ir dvikojų, ir keturkojų.  Parduotuvė dirba nuo pirmadienio, iki šeštadienio (šeštadienį dirbama trumpiau – iki 14 h, nes tai – puiki diena lakstyti po miškus, rausti duobes ir voliotis… Paskui dar ir maudytis. Na, darbų tikrai nestinga).

 

Parašykite komentarą