Viskas ką reikia žinoti apie automobilių supirkimą

automobiliu supirkimas

automobiliu supirkimasJeigu nusprendėte parduoti, švelniai tariant ne naują, kuris yra sukaupęs mažiausiai penkiolikos metų patirtį, galite susidurti su keblumais. Jeigu automobilis sudalyvavo eismo įvykyje, keblumai bus kiek didesnis, jei transporto priemonė turi rimtų defektų – surasti pirkėją jam šansai sumažėja praktiškai iki nulio. Tai ką tuomet daryti? – paklaus gudriausias iš visų. Aš pasiūlysiu – automobilių supirkimą. Kodėl? – išgirsiu klausimą ir pradėsiu vardinti šias priežastis…

Jeigu automobilis nenaudojamas – jį gali konfiskuoti

Nuo 2014 metų liepos mėnesio, netinkamus eksploatuoti automobilius, daugiabučių kiemuose laikantys gyventojai labai rizikuoja. Mat akylų gyventojų dėka tokias mašinas gali konfiskuoti savivaldybė net be savininko iš ankstinio įspėjimo. Tai reiškia, kad nenorint būti nemaloniai nustebintiems, reiktų pasistengti automobilį parduoti arba sunaikinti, kas reikštų nuostolį. Jeigu niekas neperka, geriausia išeitis – automobliu supirkimas. Todėl, kad paprastai automobilius superkančios įmonės atvažiuoja, sumoka pinigus per kelias minutes ir pasirūpina visais dokumentais. Jums tereikia automobilį išregistruoti ir džiaugtis papilnėjusia pinigine.

Kita vertus, automobliu supirkimas dažnai naudojamas, jeigu automobilis yra nepataisomai sugedęs ir jo būklė neleidžia jo eksploatuoti, o palikti rūdims suėsi irgi nesinori. Šie atveju, atvykę supirkėjai, pasirūpina ir jo transportavimu. Galimas net automobiliu supirkimas kaune visa para. Tad kitaip, nei parduodant fiziniam asmeniui, automobliu supirkimas yra supaprastintas pardavimo procesas.

Kainos

Kiekvienas geras biznis priimtinas jeigu abi derybų pusės sutaria tenkinančią kainą. Todėl automobiliu supirkimo kainos forumas yra viena dažniausių šios temos diskusijų objektų. Taip, ji mažesnė, negu būtų parduodant automobilį kitomis aplinkybėmis. Tačiau kartais automobilį suremontuoti ir parduoti kaimynui kainuoja brangiau, nei ieškant tokios paslaugos kaip automobliu supirkimas.

Tam tikrais atvejais, galimas ir brangus automobiliu supirkimas. Tačiau tai priklauso nuo automobilio stovio, ar automobilis važiuojantis, suremontuotas, ar galioja techninė apžiūra. Įtakos tam turi net automobilio modelis, o kartais ir sandorio vieta.

Svarbus niuansėlis

Jeigu gyvenate priemiestyje automobilis, greičiausiai, Jūsų automobiliukas bus parduotas už mažesnę sumą dėl paprastos priežasties – jį reikės atsivežti iki pirkėjo. Tai yra išlaidos, ypač jei transporto priemonė nevažiuoja. Kita situacija galioja didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Kaip pavyzdžiui automobiliu supirkimas kaune, automobiliu supirkimas klaipeda, automobiliu supirkimas siauliuose, automobiliu supirkimas panevezyje ar automobiliu supirkimas alytuje kainuoja lygiai tiek pat. Paprasčiausiai niekur toli vežti nereikia. Nors ir iš priemiesčio atriedėti yra geriau, nei leisti savo mylimam ir istoriją turinčiam automobiliukui tyliai paskęsti po rūdimis.

 

 

 

 

 

 

 

2 komentarai apie “Viskas ką reikia žinoti apie automobilių supirkimą”

  1. Pritariu, kad automobilio supirkimas gera paslauga ir tikrai dažnai galima rasti supirkėjų, kurie nupirks už gerą kainą!

Parašykite komentarą