3 faktai, kurių nežinojote apie CC kremą

cc kremas

cc kremasXX amžiaus viduryje dermatologė dr. Christine Schrammek siekė padėti žmonėms paslėpti odos trūkumus ir tuo pat metu juos išgydyti. Taip gimė bb kremas. Evoliucija ir naujos gamybos technologijos ištobulino šį gaminį į cc, dd kremus. Tačiau cc produktas iki šiol tituluojamas geriausiu sprendimu probleminei odai. Kodėl?

Rytai ir „stebuklingas tepalas”

Rytuose, t.y. Japonijoje ir ypač Šiaurės Korėjoje cc kremas išpopuliarėjo beveik šviestmečio greičiu (čia reikia pridurti, kad bb kremas kaina mažesnė, o tirštesnės konsistencijos dd kremas buvo žymiai plačiau reklamuojamas, bet nei viena šių priemonių nepasiteisino).

Tokio populiarumo priežasčių ilgai ieškoti nereikėjo. Pirmiausiai cc kremas idealiai tinka raustančiai odai, taip pat novatoriškas produktas puikiai maskuoja dėmes ir net žaizdas. Azijoje dainininkų ir aktorių naudojamas cc kremas naikina mimikos raikšles ir sukuria jaunatviškos odos išvaizdą.

Tinka visiems odos tipams

Europietiškas cc kremas turi didesnį cinko oksido ir titano dioksido kiekį. Tai reiškia, kad yra tinkamas cc kremas misriai odai ar cc kremas raustančiai odai, nes turi gydomųjų ir odą raminančių savybių.

Kita vertus, po milžiniškos sėkmės, kurios sulaukė cc kremas mary kay, clinique moisture surge cc” kremas ar eveline cc kremas buvo ieškoma daugiau nišų. Grožio industrija bandė plėstis, koreguodami gaminio formulę, tačiau bandymas nepavyko, o sukurti aa ir dd kremai taip ir nepasiekė cc kremo populiarumo.

Svarbu naudoti tinkami

Tai universalus kremas. Todėl nesvarbu kur šis kosmetikos gaminys bus įsigytas, jį geriausiai naudoti kaip makiažo pagrindą. Taip pat svarbu paminėti, kad cc kremas – nėra naktinis kremas. Todėl jis turi būti naudojamas ryte ir tepamas tik ant švarios odos.

Lietuvoje, cc ir bb kremas eurokos, drogas ir internetinėse parduotuvėse yra viena populiariausių priemonių minimaliems odos trūkumams paslėpti ir koreguoti. Vis dėlto, nereiktų pamiršti, kad cc kremo formulė – viena, o gamintojų ne vienas ir ne du. Todėl prieš įsigydamos kremą nepamirškite pasikonsultuoti su konsultantais, kosmetologais arba dermatologais.

Dar niekada nebuvo taip paprasta išlikti patraukliai ir labiau pasitikėti savimi.

Parašykite komentarą