Kiekviena auto nuomos įmonė nustato skirtingas paslaugų sąlygas

auto nuomos įmonė

auto nuomos įmonėIšsinuomoti automobilį dabar galima labai paprastai ir greitai. Bet kiekviena auto nuomos įmonė turi nustačiusi savo sąlygas ir taisykles. Norint pasirinkti geriausią nuomos variantą, reikia palyginti ne tik kainas, bet ir reikalavimus, draudimo sąlygas, automobilio grąžinimo procesą. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį, norint išsinuomoti transporto priemonę?

Domėkitės, kas įeina į nuomos kainą

Internete galima pastebėti, kad automobilių nuomos kainos yra labai įvairios. Pirmiausia skirtumai atsiranda todėl, kad įmonės skirtingai pateikia įkainius: kai kurios skelbia tik pačią nuomą, tačiau naudojantis paslauga pridedami įvairūs kiti mokesčiai. Taip pat gali būti skelbiamos kainos už skirtingus laikotarpius. Todėl svarbu pasigilinti, ką nuomos bendrovė įskaičiuoja į nuomą, o už ką reikia mokėti papildomai. Pavyzdžiui, draudimo mokesčiai, užstatas, jauno vairuotojo mokestis, mokesčiai už tokius priedus kaip navigacija, stogo bagažinė, vaikiška kėdutė.

Išsiaiškinkite visas sutarties sąlygas

Atidžiai skaityti sutartį yra auksinė taisyklė bet kurioje srityje. Tuo labiau, kad auto nuomos įmonės turi skirtingus reikalavimus. Detaliai išsiaiškinkite automobilio pasiėmimo ir grąžinimo sąlygas. Pavyzdžiui, jei gaunate automobilį su pilnu kuro baku, greičiausiai grąžinti automobilį turėsite irgi pilnu baku. Reikia žinoti įmonės darbo valandas, nes ne visų įmonių nuomos punktai dirba visą parą. Atkreipkite dėmesį, kokios sąlygos yra jeigu vėluosite grąžinti automobilį laiku, nes gali būti numatytas nemažas mokestis už vėlavimą.

Draudimas, rida ir kiti niuansai

Nepamirškite išsiaiškinti, kokiu draudimu yra apdrausti nuomojami automobiliai. Civilinės atsakomybės privalomasis draudimas Lietuvoje privalomas, todėl kiekviena įmonė yra juo apdraudusi savo transportą. Papildomas draudimas gali pasitarnauti nenumatytais atvejais, bet reikia žinoti, kokie įvykiai skaitomi draudiminiais. Kad išvengti nesusipratimų, pasitikslinkite, ar yra ribojama nuomojamų automobilių rida. Dažniausiai kilometražas ribojamas trumpalaikei auto nuomai. Jei žinote, kad su nuomojamu automobiliu važiuosite į užsienio šalis, turite pasitikslinti, ar tai leidžiama, ar galios draudimas ir panašiai.

Naudokitės kokybiškomis paslaugomis

Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų nuoma Kaune, Vilniuje ir kituose miestuose gali būti puikiu pasirinkimu įvairiose situacijose. Tačiau visuomet viską tiksliai išsiaiškinkite, konsultuokitės su auto nuomos bendrovių darbuotojais, pasidomėkite įmonių klientų atsiliepimais. Taip būsite ramus, kad gausite kokybišką automobilį ir gerą aptarnavimą.

 

Parašykite komentarą